Csináltam egy IQ tesztet a neten. 110-es lett. Tudom, hogy nem vagyok egy Einstein, de ez most aránylag jónak számít, vagy inkább alacsony?
Kedves levélíró,remélem még olvasod a választ,ugyanis csupa jót írhatok neked!Sajnos az önbizalmam nekem sem túl jó,mégis 105-ös az iq szintem.A neten a keresőben rengeteg iq szint mérő van,s csaknem mindenhol egyezik az eredményí:90-100-átlagos(még edzzél rá,ugyanis az intelligencia növelhető!!),100-110-ÁTLAG FELETTI,JÓ!Stb...Ajánlom,nézz utána,megéri!...Kicsit szomorú,hogy sokan nem tudják:a 100 feletti iq már átlag feletti.Aki pedig a [link]
cikk_id=32 linket küldte,ha olvassa,nézzen utána nyugodtan:az összes többi-normális,nem átvágós oldalon-nagyobb iq szintet lehet elérni.Sajnos ezek a tesztek nem megbízhatóak,elveszik az ember kedvét,még akkor is,ha tudja,hogy okos...Van egy bizonyos tanfolyam(A betűvel kezdődik),ahol 100 szót is meg tudsz tanulni(tul.képpen 200-at),akár összevissza is vissza tudod mondani(helyesen!),és úgy jössz ki onnét,hogy önbizalmat kapsz,nem lehúzó erőt...Szerintem igenis fontos,hogy önbizalmat kapjunk,optimizmust...Aki pedig kevésnek érzi a teszt eredményét,ne adja fel...Elsőre sok minden nem sikerül!Aztán meg mégis.Gyakorlat teszi a mestert!
Üdv:Cloh
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!