Csináltam egy IQ tesztet a neten. 110-es lett. Tudom, hogy nem vagyok egy Einstein, de ez most aránylag jónak számít, vagy inkább alacsony?
:) 30 kérdés időmérés nélkül... csak játék.
De azért jó eredmény. Rendes teszten is biztos jót érnél el. Grat. :)
Huh hát én is remélem h jo a 110,mert én is annyit értem el:)
16éves vok és csaj.
Az utolsó válaszolónak ajánom, hogy csináljon meg egy hivatalos tesztet. A Mensa szokott ilyet csinálni. 131 pont felett lehet valaki Mensa tag. Érdemes. :)
Egy IQ teszt alapján (főleg egy ilyen* egyoldalúan felépített alapján) felesleges messzire menő következtetéseket levonni... persze ha valakinek jó lett, lehet örülni :D
*: [link]
(hiányoznak belőle pl. az ábrás feladatok, de a memóriát se vizsgálja... meg eleve, ha valaki megnézi előtte az oldal forrását, 100%-ra tudja kitölteni :)
Elég eltérőek az IQ tesztek,főleg a netesek. Volt már: 107,120 feletti,130,140...
Ami átlagos olyan 100körül van,125-130felett nagyon okos, 140felett figyelemre méltó. Professzoroknak van 130-135körül,Einsteinnek volt 165körül. Bocsánat a hibákért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!