Az az érzésem, hogy valami nagyon el lett rontva. De vajon mi?
Vannak olyan emberek, akik egy másodpercre sem tudják kikapcsolni az agyukat. Állandóan gondolkodnak valamin, visszaemlékeznek, terveznek, elképzelnek, és már egy puszta gondolattal is átérzik/átélik a fejükben lejátszódó dolgokat. Én is állandóan pörgök valamin, és engem is néha elfog egy sötét, hideg érzés. Elcseszi a kedvemet. Ez legtöbbször akkor fordul elő velem, ha beugrik a múltam egyik keserű pillanata, vagy olyan dolog, amit a mai napig bánok. Apró kis töredékek, egy-egy jelenet, de attól még kizökkent.
Téged a helyzeted, az életed folyása, és talán a környezeted is frusztrál. És csak tippelni tudok, de talán néha akaratod ellenére ez a rossz érzés jobban elhatalmasodik rajtad, és ilyenkor érzed, h valami nem jó, másképp kellene lennie. Ilyenkor kényszerítsd magadat pozitív gondolkodásra. Vagy nézz meg egy vígjátékot. Az talán segít. :)
Kezdődő depresszió.
Orvos tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!