16 évesen el lehet költözni otthonról?
Minden vágyam hogy felköltözhessek Pestre,de sajnos elég messze lakunk tőle,kb.100 km.:S Meg egyébként is sz*r az itteni életem,nincsenek barátaim,unatkozom itt.Szerintetek jó ötlet lenne?Pesten van egy pár ismerős,rokon,meg barát is,akikkel csak nagyon ritkán tudok találkozni.Tudnék ott "új életet kezdeni?"Új suli,környezet,otthon?Nagyon el szeretnék innen menni.Anyuéknak még nem beszéltem erről.Pénzem is lenne hozzá,mégha nem is sok,mert nyáron dolgozni fogok.
Vélemények?:)
16/L
Szia!
Ha nyáron össze is jön az a pénz, amiből fel tudsz menni és el tudsz indulni, nem biztos, hogy később is el tudod magad tartani. A rokonoknak is plusz kiadás lenne, ha odaköltöznél hozzájuk, és a kollégiumért is fizetni kell.
Nem biztos, hogy az ottani új élet jobb lenne, mint a mostani, és elég furcsán venné ki magát, ha mégis visszalépnél.
Totál megértelek egyébként, én is így terveztem, de nem jött össze... sajna.
Mintha csak magamat olvasnám. :) Teljesen ugyanez a történet velem is.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!