Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 16 évesen el lehet költözni...

16 évesen el lehet költözni otthonról?

Figyelt kérdés

Minden vágyam hogy felköltözhessek Pestre,de sajnos elég messze lakunk tőle,kb.100 km.:S Meg egyébként is sz*r az itteni életem,nincsenek barátaim,unatkozom itt.Szerintetek jó ötlet lenne?Pesten van egy pár ismerős,rokon,meg barát is,akikkel csak nagyon ritkán tudok találkozni.Tudnék ott "új életet kezdeni?"Új suli,környezet,otthon?Nagyon el szeretnék innen menni.Anyuéknak még nem beszéltem erről.Pénzem is lenne hozzá,mégha nem is sok,mert nyáron dolgozni fogok.

Vélemények?:)

16/L

2010. jan. 31. 10:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal vagy még. A végigürized a nyarat, akkor sem lesz elég pénzed az önállosághoz, ráadásul megfosztod a fiatalkorodat a nyári szünettől. Várj két évet (fejezd be a mostani középiskoládat, mert ez kritikus időszak), jelentkezz egy budapesti egyetemre, és mehetsz kollégiumba.
2010. jan. 31. 10:21
 2/7 anonim ***** válasza:
2010. jan. 31. 10:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Középiskolai kollégiumok is vannak!! Költözz fel Pestre koliba és legyél kollégista! Simán megoldható!! Sok sikert :)
2010. jan. 31. 11:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha nyáron össze is jön az a pénz, amiből fel tudsz menni és el tudsz indulni, nem biztos, hogy később is el tudod magad tartani. A rokonoknak is plusz kiadás lenne, ha odaköltöznél hozzájuk, és a kollégiumért is fizetni kell.

Nem biztos, hogy az ottani új élet jobb lenne, mint a mostani, és elég furcsán venné ki magát, ha mégis visszalépnél.

Totál megértelek egyébként, én is így terveztem, de nem jött össze... sajna.

2010. jan. 31. 11:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Fejezd be elöbb a sulit utánna gondolkozz ilyeneken. Nem tudnád magadat eltartani.
2010. jan. 31. 11:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Mintha csak magamat olvasnám. :) Teljesen ugyanez a történet velem is.

16/L

2015. szept. 28. 08:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja, csak a kérdező azóta már 21 éves :D
2015. szept. 28. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!