Lehetséges hogy ez megtörténhet? .
Figyelt kérdés
Na. Hát 2 éves koromig kék szemem volt. Aztán zöld.10éves koromba barna...14 évesen (mos anyi vok 14/F xD) meg zöld és barna a szemem... És hát lehet h még visszakékül? (Vicekket pls nem kérek hogy buhoz nekem meg ienek) vagy valamien kurával vagy injekcióval? Vagy ez hülyeség?2010. jan. 30. 12:38
1/4 anonim válasza:
Most úgy őszintén nem mindegy, hogy milyen színű a szemed? Amúgy én is kék szemmel születtem és kb. 5éves koromban teljesen bezöldült. Azóta zöld a szemem. Ja és rengeteg újszülöttnek kék a szeme, ami idővel besötétedik. Akár egész sötét barna is lehet belőle. Szóval szerintem h*lyeség ezen agyalnod, mert semmivel nem lehet visszacsinálni a szemed színét. Ha csak nem színes kontaktlencse. :)
2/4 A kérdező kommentje:
Csak azért mert nekem a kék szem tetszik ..xD
2010. jan. 30. 14:41
3/4 anonim válasza:
Igen, lehetseges hogy visszakekulhet, bar keves ra az esely. Minden zold szemu embernek valojaban kek a szeme, csak a szervezetben levo mergezoanyagok valtoztatjak zoldde, vagy zoldesbarnava. Tudom kevesen hiszik el, de ha egeszsegesen taplalkozol, olyansmiket eszel, amiben nincs tartositoszer, megtisztul az iriszed is ezektol az anyagoktol. Ezert valtozik egyes embereknek periodusonkent a szeme szine. De van, akinek egyszinu egesz eleteben. A kek szemueknek gyenge a tudeje, a barnaknak a szive es a zoldeknek a taplalkozasra kell vigyazniuk, es ennek fuggvenyeben valtozik a szeme szine. ha egeszsegesen eszel, meg sok vizet iszol megvan az eselyed ra, h ujbol kek szemed legyen. Bocs a gyors valaszert s az esetleges hibakert, keves idom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!