Ilyen megtörténhet? (kérdés túl rövid, válasz túl hosszú)
Szerintem egy próbát megér. XD De aztán fussatok el.:DXD
egyébként meg attól függ. Mert azt nagyon nem szeretem, ha a boltba telefonál meg másfele figyel, beszélget valakivel és közbe többet ad vissza, mint amennyit kellene. Ilyenkor marhára nem érdekel, nem szólok neki. Figyeljen oda!
1. Fizetésnél, visszajárónál mindig figyelni.
2. Pénzt addig nem elvenni (pénztárosnak nem eltenni), amíg kész nincs a számolás.
3. Ezután pénzt eltenni.
Ez így tiszta sor. Menet közben, ha többet adnak vissza, akkor illik szólni, tekintve, hogy a pénztáros idétlen munkarendben, éhbérért dolgozik. Fordítva te is megköszönnéd.
Emellett érdemes figyelni a termékek árát, amikor lehúzza, ha valami gyanús, azt az információnál megnézetni még egyszer!
És a kártyás fizetés sem mindenhol automatikus (a terminálon külön kell beütni a vásárlás összegét), ezt is el lehet rontani, oda-vissza fennáll a tévedés veszélye.
velem egyszer olyan történt hogy többet adta vissza,hozzáteszem nem kevés pénzről volt szó,de későn vettem észre,így nem szóltam...
de ez jó egyzser majd kipróbálom=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!