Mi a baj ezzel az életvitellel?
Regen en is igy eltem de hidd el megbanod majd hogy azalatt az ido alatt nem fociztal vagy nem a haverjaiddal logtal + a csajoknak se a kocka legenyek az idealok ;)
Mint mellekesben meg mindig kockulok en is nem azt mondom hogy teljesen lealltam de elkezdem mellete focizni es gitarozni es mostanra mar ugy nagyon hatterbe szorult a kocka enem
Annyi negatív komment volt, írok valami pozitívat is.
Én kb 7 évesen kaptam az első pc-met ami akkoriban igen csak nagy dolog volt mert 1990-ről beszélünk, onnantól kezdve eléggé ráfüggtem a pc-s játékokra. Volt időszak amikor UT-ban klánoztam és egész éjszakákat végigjátszottam, reggel meg suliba mentem.
Szakközép iskola környékén már a pc játékok mellett ment a csajozás, bulizás is.
Most 30 felett már alig ülök le havonta 1-2 órát játszani, egyszerűen simán ki lehet nőni a dolgot.
Normális munkám, párkapcsolatom van.
Szóval nem biztos, hogy annyira kongatni kell a vészharangot a fiatalok elég jelentős része így él ennyi idősen, legalábbis ahogy a rokonságomban látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!