Mit gondoltok, ha valaki naponta néz 1 részt a sorozatából, az már sorozatfüggő? Mert anyám mindig ezzel piszkál.
Ezzel a felhasználónévvel nem vagy függő? :D Baby. <3
Én 3 hónap alatt megnéztem mind a 9 évadot nyáron, tehát havonta 3 évadot. És kijelenthetem, hogy függő vagyok, de van rendes életem persze. Senki sem szólt még be emiatt, nincsen ezzel baj. Mást ritkán nézek, azóta sem néztem nagyon más sorozatot, a SupNat nagyon tetszett, ezért hamar ledaráltam. :D
Naaa, bevallotta! :P :) Mindenesetre 1 rész tényleg nem sok, bár az még kérdéses, mennyire foglalkozol még vele (háttérképek, fanfictionök, stb). :D
Az én anyukámnak sem szimpatikus, bár ezen nem lepődöm meg, utoljára 11 éves koromban volt közös filmünk, az is a Gyűrűk ura. :D
Mázlista! Samuletet én is nagyon szeretnék, de nem tudom, honnan. (Ebay-ről nem tudok sajnos rendelni. :( )
Nekem is SPN a hátterem szinte mindenhol, hát na. Ilyen ez. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!