Ilyen horror filmeket keresek? Írnátok párat?
Figyelt kérdés
Amiben fiatalok vannak és buliznak vagy nyaralnak vagy ilyesmi és egyszer rájönnek hogy van egy gyilkos stb..rem tudjátok mienkre gondolok :D2010. jan. 29. 16:30
1/12 anonim válasza:
Péntek 13,Tudom mit tettél tavaly nyáron,Még mindig tudom mit tettél tavaly nyáron:)
3/12 anonim válasza:
Simon mondja, Katakombák, Fekete karácsony, Kísértés, Ismeretlen hívás, Sorority Row (még nem láttam). Ezek közül nekem leginkább az ismeretlen hívás és a katakombák tetszett, bár ez utobbi csak a végén lévő csattanó miatt.
4/12 A kérdező kommentje:
köszi a válazsokat
2010. jan. 29. 18:00
5/12 anonim válasza:
Szalagavató, The Stepfather, Disturbia
6/12 A kérdező kommentje:
köszi.
Am olyanra is gondolok mit például a texasi láncfűrészes, hogy többen vannak és elkapják őket meg ilyesmi..
2010. jan. 31. 16:19
7/12 anonim válasza:
Halálos kitérő, Varázsgomba, Elhagyott szoba
8/12 anonim válasza:
Az ördög árnyéka.A vadász.A falka.
9/12 anonim válasza:
A katakombák ratyi. Én a pokolba taszítvát ajánlom. A legjobb!
10/12 anonim válasza:
Ő még jut eszembe végső állomás bár az nem arról szól h elkapják őket hanem h a halál vagy mi öli meg őket xD na ezt jól le írtam xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!