Melyik nyelv fontosabb? A Német vagy a Spanyol
Első!
Honnan gondolod hogy nem megy a magyar?
Második , még nem tudom :-/ . Ment amúgy a zöld kéz
Honnan tudom? A helyesírásodból.
Nézd csak:
Melyik nyelvet lenne hasznosabb megtanulnom, a németet vagy a spanyolt?
A németet sok helyen beszélik. A spanyol tetszik nekem, s ez is sok országban használják. Első nyelvként jelenleg az angolt tanulom.
Helyesírásod és mondatszerkesztésed sem kielégítő.
Melyik a fontosabb? Az a kérdés, te mit szeretnél kezdeni a nyelvtudással. Lehet egy elszigetelt helyen élő, csekély lelket számláló törzs nyelve is a leghasznosabb, ha köztük akarsz élni, tevékenykedni.
Az angollal sem érdemes sokat foglalkozni, ha soha nem használod.
Szerintem releváns választ adtam egy olyan kérdésre, amely semmilyen értelemben nem tekinthető jól átgondoltnak, megfogalmazottnak.
Ha valaki arról érrdeklődik hejtelenü, hogy ke kappálni, annak nem foglalkozom a helyesírásával.
De egy nyelvtudással kapcsolatos kérdésben igenis lényeges az, mennyire használja helyesen a kérdező saját anyanyelvét.
Idegen nyelveket szeretnél tanulni. Hogyan, ha a magyar sem megy, s be sem akarod látni?
Mit kell érteni azon, hogy melyik a fontosabb? Nem gondolod, hogy jogosan kérdezek vissza, milyen szempont szerint vegyük górcső alá a kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!