Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy segítsek egy baráton aki...

Hogy segítsek egy baráton aki nem látja be a hibáját?

Figyelt kérdés

Van egy barátom (ázsiai fiú), már régóta ismerem, volt hogy minden nap találkoztunk, beszéltunk. Nagyon aranyosnak ismertem meg, bár elég sokszor zavart volt...

Szeptemberben osszevesztunk egy bizonyos dolgon, mert mindenkinek elmondta.. pár nap múlva találkoztam vele és hát megvertem.. pontosabban adtam neki egy nyaklevest ami nagyon fájhatott, de nagyon jól tudta, hogy miért kapta! Azóta nem találkoztunk. Én már nem haragszok rá amúgy, hívni akartam sokszor, de nem mertem :(

Most viszont szerintem bajban van és kellene neki egy barát.. Van egy barátnoje, aki gazdag és tipikus plázacica, mindig egyutt vannak. Nekem egyre inkább az az érzésem, hogy egyáltalán nem szeretik egymást és a csaj minden rosszba beleviszi ezt a fiút. Kényes lett és kicsit beképzelt, olyan mint a csaj. Nagyon féltem ot, mert tudom hogy kihasználják egymást (azt nemtudom ki kit használ ki)...

A fiú már a barátaival sincs jóba, ezt biztosan tudom, szerintem a csaj miatt haragszonak rá, mert pár hónapja nem láttam oket egyutt, holott ezelott sehova sem mentek egymás nélkul. Tényleg nagyon féltem és nagyon aggódom érte, mivel nagyon szeretem a barátaimat és ha nincs más, hát én nem hagyhatom, hogy elrontsa az életét!!!

Komolyan nem szoktam beleavatkozni senki magánéletébe és nem is érdekel, hogy mások mit csinálnak otthon, de kotelességemnek érzem segíteni neki!

Mégis mit tegyek ebben az esetben, hogy jobb útra térítsem? A szivem megszakad ha rá gondolok erre az egészre o nem ezt érdemli!!

2010. jan. 28. 22:17
 1/4 anonim válasza:
Figyelj... hogyha valaki ennyire naív, akkor talán meg is érdemli. Úgy gondolom, a barátai már figyelmeztették erre. Mivel ti összevesztetek, ha te beszélnél vele, ő azt gondolná, hogy csak rosszat akarsz neki, mert ő nem bízna benned. Egy próbát mindenesetre megér, ha másért nem is, de hogy saját magadat megnyugtasd. Sok sikert, és írj hogy mi lett veled!
2010. febr. 26. 23:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Sajna nem tudom hol keressem, probaltam hivni de syamot valtott... a tobbiektol meg nem merek erdeklodeni..
2010. febr. 27. 10:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha fontos neked, akkor merj erdeklodni!!!

Erdeklodj is.

Ha sikerult, akkor beszeljetek meg, mondd el, hogy fontos a baratsagotok, stb., biztos vagyok benne, hogy megerti.

2010. ápr. 11. 00:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Meggondoltam magam... Inkább hagyom, hagy élje az életét! A barátságot vele már nagyon régen elvesztettem, mikor csináltam egy hibát, azóta nem beszéltem vele.. Csak mégis fontos lett volna nekem, hogy boldog élete legyen, ha velem már nem is áll szóba.
2010. ápr. 11. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!