Hogyan "segítsek" neki hogy ne unatkozzom?
Figyelt kérdés
A legjobb barátom büntetésben van a bizonyítványa miatt: nem gépezhet, nem mehet sehova, nem gépezhet, és a telósján sincs pénz h beszélgessen velem vagy vki mással. Szerintem nagyon unatkozik így. Tudnék én vmit tenni érte? Mert elég szar érzés h neki szar :/2011. jún. 22. 21:11
1/7 A kérdező kommentje:
*unatkozzon
2011. jún. 22. 21:12
2/7 anonim válasza:
Ajánlj neki könyveket. Ha nem gépezhet, nem mehet ki, nem csinálhat semmit, akkor az olvasás majd biztos leköti. Jó ám olvasni, csak rá kell szánni magad. ;)
3/7 anonim válasza:
van ablaka?
menj oda írj neki levelet kő bele gyűrg össze oszt pletyizzetek
4/7 A kérdező kommentje:
1.: Jó de hogyan ajánljak ha nem mehetek oda, mert ugye hiába ajánlom ha nem tudom odaadni. 20km-re lakik innen kb.
2.: De majd lazán kövekkel dobálom az ablkaukat xD
2011. jún. 22. 22:32
5/7 anonim válasza:
Hogyha oda se mehetsz, akkor nem tudom, hogyan akarsz rajta segíteni...
6/7 anonim válasza:
akk badsz+ had unatkozzon megérdemli tanult volna temeg nem bírod a csülkeidet odavonszolni akkor sajnálom mindkét résztvevőt
7/7 A kérdező kommentje:
Kedves gyökér utolsó válszoló: nem is ebben a városban lakik...
2011. jún. 23. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!