Ez a szöveget kiírhatom pl. adatlapomra csak úgy? Vagy nagyon szerelmes a jelentése?
'Azt mondtam keveset tudok a szerelemről.Hm..ez nem volt igaz!Jó sokat tudok róla.Mert láttam! Hosszú évszázadokon át figyeltem!És csak ettől volt elviselhető, hogy a Földet néztem! Az a sok háború, hazugság, kín, gyűlölet.El akartam fordulni, hogy ne is lássam többet. De láttam, hogy mennyire tud szeretni az ember. Kutathatod a világűr legtávolabbi zugát is, de nem lelsz ennél gyönyörűbbet! És igen! Jól tudom, hogy a szerelem feltétlen.De azt is tudom, hogy lehet kiszámíthatatlan! Váratlan!Irányíthatatlan is!És elviselhetetlen! És könnyen összekeverhető a gyűlölettel!És..hmm..azt akarom ezzel mondani, hogy azt hiszem szeretlek! Olyan, mintha a szivem nem férne meg..a mellkasomban!Mintha már nem is az én részem lenne, hanem már a Tiéd! És hogyha szeretnéd, én nem kérnék cserébe semmit! Nem kell ajándék vagy bizonyíték az érzéseidre! Csak az, hogy tudjam, hogy szeretsz!
A szíved kell..az én szívemért!'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!