Miért nem keresnek rá a dolgokra az emberek?
Figyelt kérdés
Észrevettem,hogy sok kérdést nem is kéne kitenni,ha az emberek rákeresnének a neten.Tudom,így egyszerűbb,de ha mondjuk Pistikének tényleg kéne az a dolog és Ödön kérdését válaszolják meg az egy kicsit gáz.Kövezzetek meg a kérdés miatt,viszont ezt nem tudom megérteni.2014. nov. 15. 16:47
1/2 anonim válasza:
Ugyanazért, amiért te se kerestél rá, hogy írtak-e ki ilyen kérdést. Hasonló vagy te is mint a kérdésedben lévők.
2/2 A kérdező kommentje:
Miből gondolod kedves válaszoló,hogy nem kerestem rá ?Természetesen rákerestem,mint mindig.Nem találtam.Persze megértem azt,ha valaki keresi és nem találja,de azokra a kérdésekre amikre 2 perc alatt találok választ,azokra nem válaszolok.
2014. nov. 15. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!