Milyen munkát ajánlotok nekem?
Sziasztok!
Tudom gondolom sokan megkérdezik tőletek, de érdekelne, hogy ti mit ajánlotok, hogy minek tanuljak tovább. Ahogy mindenkit, engem is érdekel, hogy jól keressek, de ez inkább másodlagos dolog, tehát az jobban érint, hogy azt csináljam amit szeretek. Jelenleg minden kötelező tantárgyból középszintű érettségire készülök, és földrajz érettségit választottam.
Szeretek az emberekkel foglalkozni, érdekel a földrajz, a történelem is egy bizonyos szinten, a csillagászat, illetve egy kicsit abszurd dolog de szeretek másokat befolyásolni.
Az érdekelne főként, hogy ti milyen szakmákat, felsőfokú szakképzést, vagy egyetemet ajánlotok?
18/F
Szia! Igen ha van ami érdekel akkor azt válaszd sztem;am www.felvi.hu itt meg tudod nézni az elmúlt év ponthatárait ill a képzési lehetőségeket ha egyetem v főiskola érdekel.
Földrajz nagyon jó :) nézd meg hol lehet füldrajz alapszakot elvégezni
(ha esetleg kell föcibe segítség,írj)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!