14 éves fiú vagyok. Nyári munkát keresek Bács Kiskun megyében. Milyen munkák vannak a számomra? Mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
2012. febr. 19. 20:27
1/4 anonim válasza:
16 éves kortól lehet csak dolgozni.
2/4 anonim válasza:
hát mivel nem vagy 16, szerintem ismerősöket kérdezz körbe, hogy takarítást vagy valami földmunkákat nem-e vállalhatnál némi zsebpénzért cserébe. bár nem tudom, hogy ez mennyire számít illegálisnak, illetve feketemunkának. családon belül mondjuk szerintem megoldható így.
3/4 anonim válasza:
15 évesen lehet dolgozni..az van a törvénybe h csak 16 éveseknek lehet..vaaaagy ! 15 évesen lehet, de csak hivatalos iskolai szünetekben mint pl : nyári szünet.
4/4 A kérdező kommentje:
Okés, Köszönöm a válaszokat.
Hát igazából azon gondolkodtam hogy dinnyepásztornak elmenni a nyári szünetben,vagy szórólapozás. Ezek szerintetek mennyire megfelelő munkák egy kis zsebpénz szerzésre?
2012. febr. 20. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!