Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A Fairy Tail vagy az One...

A Fairy Tail vagy az One Piece jobb anime?

Figyelt kérdés

(a fairy tail-t imádom.. de az one picet még nem láttam)

és az One Piece-be az a luffy meg nami összejönnek? vagy vki beleszeret vkibe?:)

2014. nov. 7. 18:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom miért kell lepontozni valakit mert elmondja a véleményét, ráadásul normális hangnemben írta, kivéve a jézusom részt, de kábé én is ugyanezt éreztem mikor írtad, hogy akkor nem érdekel a One Piece, mert nincs benne romantika. Romantika nélkül is lehet zseniális valami (és lány vagyok!). A One Piece nem csak harcról szól és utazásról. Rengeteg másról is, megéri nézni/olvasni.

Amúgy miért gondolod, hogy a Narutonak több értelme van? Csak egy pár részt láttál a One Piecből és tudod miről szól? Bár én ugyanez voltam anno, abbahagytam egy pár rész után. Mikor évekkel később újra nekiestem, és megtetszett már sajnáltam, hogy nem korábban néztem.

Legszívesebben megismételném azt a lepontozott választ, amivel teljesen egyetértek. A 8as.

Szerintem is jó amúgy, hogy nincs szerelem a One Piece-ben. Nélküle is zseniális az egész.

Énnekem is bennevan a Naruto a kedvenceim között, mármint a sima Naruto és szerintem sem jó a vége. A nagy értelem a Naruto-ban az volt, ami tetszett is nekem, hogy egy gyerek aki gyenge volt sok gyakorlással tudott olyan jó lenni, mint Sasuke akinek veleszületett képessége volt. Hát a végére ez teljesen eltűnt, kapott képességeik vannak, már szinte istenek, a logikátlan történetet hagyjuk. Csalódás. A szerelmi rész meg pláne. Sakura összejön azzal az emberrel, aki megakarta már egy csomószor ölni őt. Ez most komoly? Sasuke egy őrült. Az a hirtelen kedélyváltozás mi volt nála a legvégén? Teljesen logikátlan.

De még mindig úgy gondolom, hogy a sima Naruto-t bármikor visszanézném, mert jó.

A One Piece-t Naruto után kezdtem el nézni és azóta az elsőszámú kedvenc. Lehet, ha egy kicsit továbbnézed rájössz milyen jó, nekem is több ideig tartott mire rájöttem, hogy ez menő. A One Pieceben nagyon komolyan dolgok vannak néha, fontos problémákat visz bele az író, mint rabszolgaság, egy elnyomott ország felkelése stb. És ez az egész zseniálisan van megírva, vicces, izgalmas és néha még sírtam is rajta. Több értelmet látok ezekben mint a Naruto-ban. Azóta már a mangát olvasom hetente. Nemhiába imádják sokan.

2014. nov. 13. 20:37
 12/25 A kérdező kommentje:
nincs kedvem elolvasni
2014. nov. 14. 17:59
 13/25 anonim ***** válasza:
74%
akkor minek írsz ki kérdést
2014. nov. 14. 22:14
 14/25 A kérdező kommentje:
unatkoztam:)
2014. nov. 17. 14:32
 15/25 A kérdező kommentje:

még mindig ne olvastam el, deazt nagyon kiszúrtam h romantika nélkül is jó lehet v.mi...és lány vagy:) (ami pont mindenkit érdekel)..és hidd el, tudom.:) a 'romantika' része nem engem érdekel hanem akivel együtt akartam nézni

de igazából nem is értem. mit foglalkozok ezzel a kérdéssel, ha nem is érdekel?Oo vhol igazatok van:)

2014. nov. 17. 14:42
 16/25 A kérdező kommentje:

LÁNY!:) vettem a fáradtságot és elolvastam azt a hihhetetlenül hosszúúúúú szöveget. szerintem a te válaszod volt a legjobb. am nekem se tetszik a naruto vége de attól még a kedvencem, azért mert annál jobbat mégsem találok. és nem a romantikus részek tetszenek benne (pedig lány vagyok) hanem az h tele van izgalmasabbnál izgalmasabb részekkel. és ez fogott meg benne annyira.

és azért szóltam le a One piece-t mert van egy b.nőm aki szerint nem annyira jó.. és nekem főleg nem tettszene állításai szerint. és elég jól ismer.:) ugyh.. nemszokásom mondani, de SAJNÁLOM:S

2014. nov. 17. 15:04
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Oké, nincs harag. :) Amúgy bocsi a hosszú válaszért, valahogy mindig ez történik ha valahova választ írok.. :)

Írtad, hogy nem találtál a Narutonál jobbat és a Narutot azért szereted mert izgalmas, ezért sztem hasonló lehet az ízlésünk. Nem tudom szeretsz-e mangákat olvasni, csak ajánlom a Tower of God-ot, nagyon izgalmas manhwa, tele van epic pillanatokkal, mint Naruto. Animeaddictson elkezdték magyarul feltenni.

2014. nov. 17. 22:27
 18/25 A kérdező kommentje:
Kösziszépen!:)
2014. nov. 18. 16:20
 19/25 Miyaa.E válasza:
31%
Nekem a Fairy Tail a kedvencem :) azóta se akadt olyan anime ami esetleg túlszárnyalta volna. De az én véleményem szerint nincs rossz anime, csak az emberek ízlése más. :) mindenkinek más tetszik, akinek a One Piece a kedvence, az úgyis azt fogja védeni, akinek meg a Naruto, az pedig a Narutot védi és dicséri. :) mivel nekem a Fairy Tail a kedvencem, pont úgy mint ti, én is oldalakat tudnék róla áradozni és dicsérni mindenki elött :) lehet h sokan úgy gondolják h a Fairy Tail csak arról szól h ha a barátainkkal vagyunk, akk mindenre képesek vagyunk. De engem ez nem zavar. Végülis minden animének van egy apró hibája, ami miatt belekötnek, azok akik nem kedvelik. De akik szeretik azoknak nem számít az az apró, azzal együtt is szeretik. :)
2014. nov. 26. 17:48
 20/25 anonim válasza:
78%
Szerintem ez a kérdés egy nagy hülyeség. Az nekem mindegy hogy kinek mi a véleménye, de az hogy ilyen könnyű kérdést feltenni! Ez olyan mint ha azt kérdeznéd hogy "nem tudom mi a kedvenc színem. Válaszoljatok minél hamarabb".
2014. dec. 20. 23:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!