Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit fogsz csinálni máma?

Mit fogsz csinálni máma?

Figyelt kérdés
Mit csináltál eddig?És mit fogsz csinálni?Akár részletesen is leírhatod:)
2010. jan. 27. 09:15
 1/6 anonim ***** válasza:

05.10 keltem.öltözés stb.. regg.és uzsi készítés a gyerekeknek.06.00 órakkor jön a vonatom.08-ra érek be.Meló 14ó-ig.(részmunkaidős vagyok)haza érek 16.30-ra.De nem megyek haza(lakásba)mert szülőire megyek 17-ra.

Utána már csak a szokásos.Napi dolgok megbeszélése a gyerkőcökkel vacsi zuhany tv alvás.

2010. jan. 27. 09:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Hajnalban azon gondolkodtam,hogy hogyhogy nem esem föl,pedig nem vagyok odacsavarozva.Most melegételt készítek a kicsi disznómnak,aztán elmegyek dolgozni.
2010. jan. 27. 09:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Nyolckor keltem, megittam a kávém, most azon gondolkozom, hogy hogy vegyem rá magam, hogy elkezdjek tanulni, mert pénteken vizsgázom.
2010. jan. 27. 09:29
 4/6 anonim ***** válasza:
háromnegyed 8kor keltem fél 9kor rávettem magam h kimásszak az ágyból.elmentem a boltba r3eggeliért.nem soká megyek fodrászhoz,onnan vérvételre aztán találkozok legjobb barátnőmmel aztán még nem tudom mi lesz
2010. jan. 27. 09:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Negyed 9-kor keltem, felöltöztem, reggeliztem, a déli vonattal megyek suliba, este fél 9 körül hazaérek, utánna nem csinálok semmit.
2010. jan. 27. 11:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Te akartad! XD

6:22 kor arra ébredtem h azt álmodtam h szakítottam a pasimmal. Aztán 6:45 kor felkeltem, felöltöztem, reggeliztem, összepakoltam a tancuccaimat, elrohantam WCre. Rá kellett döbbennem h hasmenésem van. na akkor megbesz. anyámmal h nem megyek így suliba. Összeraktam az ágyamat, elhúztam a függönyt, leültem az ágyra, anyám elment dolgotni, a nővérem szintén. Én az ágyon heverésztem, (5 percenként rohanva a WCre) aztán leültem a gép elé, megnéztem a myvipem, iwiwem, freenailem, megnéztem napisza*t, csibefa*zt, meglestem h válaszoltak e már a tegnapi kérdésemre itt gyakorikerdeseken. Az előbb elmosogattam, most a kérdésedre válaszolok, aztán majd felsöprök, és aztán pihenek.

Ha estére elmúlik a hasmenésem akk elmegyek KFCbe, mert már 1hete tervezem h ma elmegyek, és nem állhat utamba holmi bél panasz. Aztán fürdök, TV-zek, ALSZOOOK!!!

Ez lesz MÁMA! :D

2010. jan. 27. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!