Mit fogsz csinálni máma?
05.10 keltem.öltözés stb.. regg.és uzsi készítés a gyerekeknek.06.00 órakkor jön a vonatom.08-ra érek be.Meló 14ó-ig.(részmunkaidős vagyok)haza érek 16.30-ra.De nem megyek haza(lakásba)mert szülőire megyek 17-ra.
Utána már csak a szokásos.Napi dolgok megbeszélése a gyerkőcökkel vacsi zuhany tv alvás.
Te akartad! XD
6:22 kor arra ébredtem h azt álmodtam h szakítottam a pasimmal. Aztán 6:45 kor felkeltem, felöltöztem, reggeliztem, összepakoltam a tancuccaimat, elrohantam WCre. Rá kellett döbbennem h hasmenésem van. na akkor megbesz. anyámmal h nem megyek így suliba. Összeraktam az ágyamat, elhúztam a függönyt, leültem az ágyra, anyám elment dolgotni, a nővérem szintén. Én az ágyon heverésztem, (5 percenként rohanva a WCre) aztán leültem a gép elé, megnéztem a myvipem, iwiwem, freenailem, megnéztem napisza*t, csibefa*zt, meglestem h válaszoltak e már a tegnapi kérdésemre itt gyakorikerdeseken. Az előbb elmosogattam, most a kérdésedre válaszolok, aztán majd felsöprök, és aztán pihenek.
Ha estére elmúlik a hasmenésem akk elmegyek KFCbe, mert már 1hete tervezem h ma elmegyek, és nem állhat utamba holmi bél panasz. Aztán fürdök, TV-zek, ALSZOOOK!!!
Ez lesz MÁMA! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!