Mit fogsz csinálni ma este, és holnap?
Figyelt kérdés
:)2010. dec. 11. 13:08
1/15 anonim válasza:
Tanulok... és valószínűleg holnap is, és az elkövetkező hónapokban is. :S
Vizsgaidőszak, egy kis szakdogaírással, államvizsgára készüléssel, miegymással áprilisig.
S Te?
2/15 anonim válasza:
Ma este sétálni, beszélgetni és szexelni a barátommal, holnap pedig tanulni a vizsgákra. :D
19L
3/15 Saten ҉ válasza:
Kitalálom mit mondjak majd ofőnek, hogy miért nem mentem ma suliba :D igazából rohadtul elfelejtettem :) na mindegy engem SATEN-t úgyse vonhat kérdőre :P
5/15 Saten ҉ válasza:
Ja elvileg munkanap van és nekünk menni kellet volna XD de mondtam nem zavar különösebben... majd mondom, hogy fialt a koca :D
6/15 anonim válasza:
Rajzolok, holnap pedig rajzolok, rajzolok, és rajzolok. :D
8/15 anonim válasza:
Szex a barátnőmmel, aztán elmegyek bulizni valahova a haverokkal, lehetőleg sok csaj közé. Holnap méregtelenítés.
9/15 anonim válasza:
tv-zek, internetezek pihenek.
utolsó ma szexelsz a csajoddal aztán mész bulizni remélhetőleg sok csaj közé? pfffffff
10/15 Saten ҉ válasza:
14:18! Azt nem írta, hogy nem a jobb keze a barátnője :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!