Az időseknek miért van jellegzetesen büdös szaguk?
Figyelt kérdés
Nehogy valaki megsértődjön, nem rosszból kérdezem, egyszerűen csak érdekel2010. jan. 26. 15:29
1/6 anonim válasza:
épp én is ezt a kérdést tettem fel ma az osztályban! :D Engem is érdekel! :)
2/6 anonim válasza:
Ha megéred fiacskám te is megtudod...
3/6 anonim válasza:
Már akinek....Sajnos, az idősebb emberek egy része elhanyagolja a személyi higiéniát, azt hiszi, ha otthon van egész nap, nem koszosodik, nem is kell fürdeni naponta. A ruháikat is ritkábban mossák, hiszen csak "egyszer-kétszer volt rajtam", de a mosdatlan test szagát bizony beveszi. És az ilyen ember nyilván a lakást sem gondozza úgy, ahogy kellene. Sokan szednek mindenféle gyógyszert, amiknek szintén lehet bőrön keresztül kipárolgása. Szóval, dióhéjban ennyi. De anyukám 82 évesen is ápolta magát, dezodort használt, tiszta ruhát vett magára, ha kellett, naponta.
4/6 anonim válasza:
nem csak az öregnek van olyan szagunk... az izzadságszag:S
ma az infotanárom meg volt izzadva és "öregember" szaga volt:S:D
5/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, szerintem azért odafigyelhetnének, h legalább mossák magukat, ha más nem ... :D
2010. jan. 26. 18:22
6/6 anonim válasza:
Nem fürdenek!! csak néha már aki xDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!