Most komolyan. Dancsó vagy Szirmai?
Figyelt kérdés
Még ha mindkettőjük állítása szerintem nem is egy műfajt nyomnak, akkor is, aki mindkettőt nézi az egyiket jobban kedveli... Ti melyikőjüket bírjátok jobban?2014. okt. 30. 11:03
22/25 anonim válasza:
Nem lehet szerintem sem összehasonlítgatni őket..Először én Dancsót néztem és csak később Szirmai, de nekem Dancsó mostmár erőltetett (kellene valami nagy újítás neki ) ...Szirmai videoi jóval több tartalommal bírnak azért ezt mindenki beláthatja.... Szóval én inkább Szirmai párti vagyok
23/25 anonim válasza:
18/22 Elötted lévő vagyok!
Pacsi!:D
25/25 anonim válasza:
Szirmai Gergő. Dancsó Peti videói 2015 óta nézhetetlenek szerintem (tekintve, hogy 21 vagyok, így nekem a divatos dolgokról és a mémekről stb. szóló videók nem tudnak lekötni). Mivelhogy alaposan eladta magát, így a tehetsége is lement a vécén - sajnos. A régi videói királyok voltak, de az újakról inkább ne is tudnék. Szirmai úr ezzel szemben egyszerre intelligens és vicces. Persze ő sem szent, neki is voltak gyengébb eresztései, de ő legalább nem adta el úgy magát, mint DP. Szóval a voksom egyértelműen Szirmaira esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!