Most komolyan. Dancsó vagy Szirmai?
En sokkal szivesebben nezem Gergő videoit, roviden es tomoren azert mert szerintem, ha Ő kicsit engedne a szinvonalbol, tudna azt csinalni amit Dancsó, forditott esetben ez nem Petinek ez nem menne.
Eloszor is: Szirmai humora kifinomultabb es eredetibb, mint Dancsó alpari poenjai. Neha jo az is, va
Szoval neha jo az utobbi is, vagy legalabbis jo volt, eleinte, amikor meg nem volt ilyen eroltetett a stilusa
Masodszor: a szakmai tudas. Gergő valodi kritikakat keszit, amibe ahol tud, belecsempeszi a humorat is, sot azok a tarsadalmi kerdesek es problemak, amiket a videoi elejen felvet, nagyon intelligens es erett gondolkodasmodrol arulkodnak. Dancsó meg...hat o inkabb parodizal, ami vicces, de nekem sokszor primitiv. Meg aztan, az azt hiszem mindenki szamara egyertelmu, hogy a kritika, vagy a parodia a
komolyabb. Szoval, szerintem ahhoz, hogy Dancsó ertekes kritikakat tudjon kesziteni, ahhoz valodi szakmai tudas is kellene, az meg egyelore
Egyelore nincs meg neki
Vegezetul pedig, az, hogy Dancsó nezettsege nagyobb, szerintem remekul tukrozi azt, hogy a tarsadalom mire ehezik
Egyszeru, konnyen ertheto poenokra es parodiakra, nem pedig szinvonalas kritikakra
Mert az emberek nem akarnak szembesulni
Nem akarnak szembesulni az igazan elgondolkodtato kerdesekkel, amiket Gergő belecsempesz a videoiba, amellett, hogy szorakoztato
Nem akarok degradalni senkit, magam is kedvelem a VideóMániát, de vannak szembetuno szintbeli kulonbsegek
Ez aztán kimerítő,és nagyon kifejtett cálasz volt! És ha fiu vagy ha làny ezért neked jár a keksz:D Teljesen egyetértek! 14/L
Lécci ird már ige a korod és h l/f vagy!:DD
Számomra Szirmay hadarása kapkodása és ripacskodása rendkívül irritáló
Nem mondom hogy Dancsónak nem voltak eröltetett poénjai desokkal jobb humora van mint Gergönek
Bár a H.H inkább szakmai szempontbol közelíti meg a filmekett Dancsó pedig parodizál
Engem az utóbbi sokkal jobban megkapott
Szirmayt nem is nézem gyakran
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!