Most leszek 12 éves és 175 cm magas lány vagyok. Meddig növök még?
Amíg a csontosodás nem záródik le teljesen, addig esélyed is van a növekedésre. Ez a 17-19 éves korra tehető. Hogy addig mennyit fogsz még nőni, nem lehet tudni, s befolyásolni sem lehet.
A kamaszok hirtelen meg szoktak nyúlni. Ez elég gyakori. A fiú társaid könnyen utolérhetnek.
Változó. 14-16 körül. Az én tesóm fiú, 15 és még mindig nem nyúlt meg. Lassan túlnövöm. :)
13L
Szia!
Én 8.-ban ugyanigy voltam. 172 voltam (jelenleg is vagyok) és mindenkinél magasabb. Viszont ahogy gimnáziumba kerültem, láttam, hogy ez egyeltalán nem magas. Most 10.-es vagyok és még mindig magasabb pár fiúnál, de láthatóan kezdtek el nőni. Ahogy a suli járó fiúkat figyelem, ők is kb 17-18 év körül kezdenek nőni, addigra mi elvileg, lányok, leállunk.
16/L
ui.: ne aggódj amiatt sem, ha érettebb vagy a korodbeli lányoknál, ez nagyon értékelendő dolog 12 évesek körében manapság. És későbbiekben és csak a hasznodra válik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!