Fiúk, hol a logika?
Azt mondjátok,hogy szeretitek a hosszú és szép lábú nőket,viszont azt meg cukinak tartjátok,hogyha egy lány pici,160 cm,és ölelgetni való és hát ehhez a magassághoz ritkán társul hosszú láb.
Én személy szerint 175 centi vagyok,formás és hosszú lábakkal.
Szóval ti a magazinokban szívesen nézitek a nyakigláb modelleket,de élőben inkább a pici (nálatok alacsonyabb) lányok tetszenek?Vagy ezt hogy,mert én nem értem?
1. Mi fiúk is különbözőek vagyunk hidd el. Van, aki szereti a spenótot, van aki nem. Van, aki rajong a fociért, van aki utálja. Van, akinek a magas lányok jönnek be, van akinek az alacsonyak. Van, akinek a határozott, vagány lányok jönnek be, és van, akinek a szendék.
2. Az, hogy ki mit néz meg, az nem feltétlenül egyezik meg azzal, hogy mit választ. A zsiráfot is megnézem az állatkerben, de otthonra nem kellene. Ahogy a mondás tartja, a férfiak a szőkét nézik meg, de a barnát veszik el. Ez is általánosítás persze, de a lényege az, hogy egészen más egy erotikus fantázia képe, mint az, aki ténylegesen a társad lesz. Egy párkapcsolat ugyanis nem csak a kinézetről szól. Ilyen módon természetesen az sem mindegy, hogy ki milyen céllal néz meg, csak nézegetni akar, egy futó kalandot, vagy komolyabb tervei vannak.
Mert az egyik az nyersen fizikai vonzalom (ami férfiaknál elég erős jelenség), a másik pedig érzelmi, és ezek egymástól függetlenek, nem feltétlen esnek egybe.
Valószínűleg egy 190 centis lány idomai is nagyon vonzóak a férfiak számára. Sőt, van, akit meg a kövér lányok vonzanak, hogy ne csak a magassággal példálózzunk.
Viszont érzelmileg másként működik a dolog. A fiú általában csak abba a szituációba tudja beleképzelni magát, hogy a ő a nagyobb, az erősebb, a bátrabb, ő hozza haza a több pénzt, stb. nem pedig a barátnője. Tehát előbb lesz szerelmes egy pici, cuki, aranyos kislányba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!