A fogkő leszedés fáj?
Figyelt kérdés
de komolyan kérdem, mert félek
vagy érzéstelenítik?
2010. jan. 25. 11:59
1/9 anonim válasza:
arra hogy érzéstelenitik-e nem emlékszem, de nem fáj. Csak fura érzés, és nagyon nedves. SZóval ha a fogorvos védőszemüveget vesz fel ne lepödj meg :D Nem akarja hogy a szemébe menjen.
2/9 anonim válasza:
Kicsit kellemetlen, mert olyan, mintha a fogadból törnék le a darabkákat. De nem olyan vészes, kibírható.
3/9 anonim válasza:
Általában érzéstelenítő nélkül csinálják de te kérheted a Lidocain injectiot.
Eléggé kellemetlen,de egy ügyes fogorvos fájdalom mentessé teheti.
Ne félj,max fél óra az egész!A fogkő mértékétől függ.
4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm, csak azért kérdeztem, mert nekem általában minden fáj, ami foggal kapcsolatos :)
és azt mondták, most le kéne szedni a fogkövet, de attól jobban félek mert még sosem csinálták
2010. jan. 25. 12:14
5/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem fáj, úgyhogy nem is érzéstelenítik. Ha sok a fogköved, mert mondjuk rég voltál már fogorvosnál, akkor sokáig tart értelemszerűen, és ez egy kicsit kényelmetlen lehet. De amúgy csak olyan, mintha kaparnák valamivel a fogadat.
6/9 anonim válasza:
Kb az az érzés, amikor végigszántja a kréta táblát:D
7/9 anonim válasza:
Nyugi egyáltalán nem fáj. Pedig ha valaki, akkor én tuti nem bírom az ilyen dolgokat. :D Érzéstelenítőt sem kaptam. Pedig egy egyszerű töméshez is kétszer annyi érzéstelenítő kellett nekem mint egy átlag embernek, szóval ha nekem nem fájt, akkor neked sem fog. :)
8/9 anonim válasza:
Nekem nemrég szedték. Először dokinő bekente az ínyemet valami epres ízű érzéstelenítővel (finom íze van). Nem én kértem, ő adta. Aztán elkezdi leszedni egy hegyes bizb@sszal a fogkövet. Ez nem fáj egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!