Milyen frizura kéne ilyen hajszerkezethez? (többi lent)
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a rövid hajat, nem azt a fiúsan rövidet, olyan vállig érő párti vagyok. Ezzel csak annyi a baj, hogy a hajam az erősen hullámos és az enyhén göndör között mozog, így sosem tudom úgy levágatni, mint ahogy én szeretném, még ha hozok is képet a fodrász azt mondja, hogy mivel ilyen a hajszerkezetem ha levágja is sem fog úgy kinézni, mint a képen... Tudnátok képeket küldeni rövid, hullámos frizurákról?:) Jöhet bármi, csak mell alá ne nagyon érjen, előre is köszönöm. :)2014. okt. 24. 12:35
1/3 anonim válasza:
Hullamos vagy gondor hajhoz az a baj,hogy nem tul jo parositas a rovid hajkorona. Sajnos vagy meg kene elegedni a szamodra konnyebben kezelheto hosszabb hajjal,vagy minden nap vasalni. En a vasalast nem ajanlanam,szerintem nem kell magyarazni miert.
2/3 A kérdező kommentje:
Tudom, lehet, hogy tényleg be kéne adnom a derekam, de egyszerűen nincs türelmem a hosszú hajhoz és nem is tetszik... A vasalással meg annyi problémám van össz-vissz, hogy ha köd van, kilépek a lakásból és volt, nincs egyenes haj... De csak van valamiféle rövid, göndör frizura, ami jól néz ki, muszáj lennie :)
2014. okt. 26. 09:21
3/3 anonim válasza:
Neten keress képeket, szerintem rengeteg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!