Miert félelmetes a punk taraj?
Figyelt kérdés
Miert rosszak a punkok filmekben, mesékben, miert használják a tarajat ijesztő külső kelleknek ? Nekem is van en lany vagyok es nem értem. En imadom a tarajakat. Az utcán is elkerülik az embert. Valóban ijesztő es ha igen miert ?2014. júl. 15. 23:30
1/6 anonim válasza:
Nem ijesztő, csak nagyon szokatlan, kirívó. Itt Mo.-n a legtöbb ember egyáltalán nem kedveli az ilyet, mindenki konzervatív, nem szereti az új/szokatlan dolgokat. Na meg a tarajnak is több változata van, a szolidtól az egészen extrémig, nem mindegy, hogy neked milyen van.
2/6 A kérdező kommentje:
Elég nagy van igazi taraj. Csak nem színes még. De most nem rólam van szó illetve nem csak rólam. Ugy alapból :)
2014. júl. 16. 00:45
3/6 anonim válasza:
Semmi félelmetes nincs benne, de az átlag ember arra következtet belőle, hogy a viselője deviáns, nem normális. Ezért kerülnek, nem közvetlen a taraj miatt.
4/6 anonim válasza:
Igen, egyetértek az előttem szólókkal. Sajnos a többség ilyen begyepesedett, szűklátókörű, vagy egyszerűen semmit sem tudnak az egész értelméről. Azt hiszik, közveszélyes és erőszakos vagy, de legalábbis drogos. Pedig nem te vagy az idióta.
6/6 PunköreganyánkXd válasza:
Nekem például nagyon bejönnek a Punk fiúk szeintem nem ilyesztőek inkább csak nem megszokottak hiszen nem minden nap látunk eleve Punkot sem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!