Észreveszik EKG-n?
Figyelt kérdés
HA vízipipázol.(nem dohánnyal hanem ízesítettel)2014. okt. 24. 09:22
1/1 savanyújóska válasza:
Mármint hogyan? Gondolom terheléses EKG-ra gondolsz, tekintve, hogy a simával azt se tudnák megmondani, ha mondjuk egy hete belőtted magad heroinnal. Terhelésesen meg maximum azt, hogy rosszabb a teljesítményed a várhatónál, de ezt előbb fogják dohányzásra fogni, mint vp-re. Pipánál meg gondolom a kőre gondolsz, mert a dohány is ízesített, magában nem lenne olyan finom...;) Egyébként én heti 2-3 alkalmat szoktam legalább elfüstölni, és ami visszaesést tapasztalok, az csak a mozgáshiányból van, ha mellette csinálsz valamit, ami terheli a tüdőt (sport, fúvóshangszer), akkor gyakorlatilag nem igazán okoz gondot. (Legalábbis középtávon, hosszú távon nem tudom, remélem ott sem. Mindenesetre a cigarettát a mai napig nem tudom letüdőzni, pedig nemszarokat tudunk tömni, általában kockázni lehet a füstöt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!