Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Eddig csak nekem tűnt fel? A...

Eddig csak nekem tűnt fel? A Szerelem-szex kategóriában.

Figyelt kérdés

...legtöbb kérdésre,a legtöbb használható választ Nők írják...nem olyan gyakori hogy egy férfi használhatót mond...persze van,én ezeknek a mértékéről beszélek...nagyjából a jó válaszolók 69%-a Nő.

Pasik csak ennyit értenek:

-Csináld fel!-

-B*zd meg!-

-Hülye k*rva-

-Kú*rd meg azt hagyd ott!-

-Szo*pasd le!-

-Nyaljon ki!-

De ez még akkor is így van ha egy férfi kérdez...Gyakran csak a nők válaszát lehet felhasználni...és sokkal segítőkészebbek!Vagy csak nem néztem eléggé körül?

2010. jan. 25. 00:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Áh csak az tűnt fel, hogy lenézik a kisebbeket...

Oké, ha 12 évesen már dugni akarnak, akkor csak jogos, de ha csak tetszik nekik valaki, nekik is lehetnek érzéseik nem? -.-'

2010. jan. 25. 16:15
 12/13 A kérdező kommentje:

Tudom hogy sokan nem írnak nemet és kort,de szerintem azért a férfi és a női írás között is van különbség.Észrevehető különbség.

Nekem az a bajom azzal hogy így lenézik a 18 év alattiakat,hogy ha egy(nem is tudom...)mondjuk 14 éves lány/fiú kérdez valamit ebben a témában,(értelmeset)az okos bácsik és nénik elkezdik lehurrogni hogy ezt tudnod kéne...14 évesen...Már nem tudom hogy mi volt a kérdés és hogy hol van,de volt ilyen.

2010. jan. 25. 20:19
 13/13 anonim válasza:
csak én tartom viccesnek a 69%-ot?
2014. febr. 26. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!