Eddig csak nekem tűnt fel? A Szerelem-szex kategóriában.
...legtöbb kérdésre,a legtöbb használható választ Nők írják...nem olyan gyakori hogy egy férfi használhatót mond...persze van,én ezeknek a mértékéről beszélek...nagyjából a jó válaszolók 69%-a Nő.
Pasik csak ennyit értenek:
-Csináld fel!-
-B*zd meg!-
-Hülye k*rva-
-Kú*rd meg azt hagyd ott!-
-Szo*pasd le!-
-Nyaljon ki!-
De ez még akkor is így van ha egy férfi kérdez...Gyakran csak a nők válaszát lehet felhasználni...és sokkal segítőkészebbek!Vagy csak nem néztem eléggé körül?
Persze, mert értelmetlen kérdéseket raknak fel a nők, mert igazából ez érdekli őket. Azt megnézted, hogy hány műszaki kérdést raktak fel, esetleg hány értelmes választ is adtak ???
Brájen
legtöbben azt hiszik,ezzel viccesek, és ahelyett,h legalább cinikus ill. irónikus választ adnának,trágárkodnak
22/F
Akkor lepontozlak... de trényleg kis taknyos vagy, ha ilyeneket írsz.
Most csak úgy találomra belenéztem egy olyan kérdésre, amelyre 24 váalsz érkezett, és kettőnél írtak nemet és kort. De amúgyi s a kérdező által említett válaszok nem szokták tartalamzni ezt a kettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!