Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Velem vagy a tanárommal van a...

Velem vagy a tanárommal van a probléma?

Figyelt kérdés

A legutóbbi rajzóra előtti rajzórámon az egész osztály össze veszett a tanárral, de valamiért főképp én és a barátnőm. A dolog odáig fajult, hogy egy csomó gyereknek órai munkára/órazavarásra 1-est irt be, többek között a barátnőmnek azt mondta, amiért elfelejtette megcsinálni a plakátot: "Majd mosogatni fogsz a mekibe, meg majd a szart fogod kapirgálni olyan munkáid lesznek." Illetve az egész osztály megkapta még ezt a szöveget is: "Már most látom, egyesekből milyen rossz szülő lesz." A barátnőm (igazi tökös csaj) "beköpte" Vikinénit az ofőmnek, aki azt mondta majd beszélget vele. Azóta a rajztanár nem köt bele a barinőmbe.

A legutóbbi rajzórán megpróbáltam figyelni. Pont mellettem ült a barátnőm, aki kb. az egész órát végigröhögte, és ezért a tanár ENGEM ültetett el. Ez normális?!

Ezután, az óra maradék 30 percében azt hallgattam, hogy a mögöttem ülők hogy, s mint beszélgetnek, s amikor hátra fordultam hozzájuk, azt a tanár meghallotta, de őket nem.

Kaptam is egy szaktanári figyelmeztetőt órazavarásért.

Komolyan, már én érzem magam kinosan.

Szerintetek normális?!

2014. okt. 23. 01:34
 1/1 anonim ***** válasza:

Persze,az ember érezheti magát kínosan akkor is,ha semmi rosszat nem csinált,és mégis macerálják.

A tanárnak valami baja van,úgy néz ki.Ha lehet,ki kell kerülni a konfliktust vele,előre ülni,hogy ne foghasson semmit rá az emberre,ilyesmi.

A szaktanári után már úgyis az osztályfőnöki jönne,akkor meg úgyis az osztályfőnök törődni fog vele,ahogy kell.

2014. okt. 23. 02:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!