Velem vagy a tanárommal van a probléma?
A legutóbbi rajzóra előtti rajzórámon az egész osztály össze veszett a tanárral, de valamiért főképp én és a barátnőm. A dolog odáig fajult, hogy egy csomó gyereknek órai munkára/órazavarásra 1-est irt be, többek között a barátnőmnek azt mondta, amiért elfelejtette megcsinálni a plakátot: "Majd mosogatni fogsz a mekibe, meg majd a szart fogod kapirgálni olyan munkáid lesznek." Illetve az egész osztály megkapta még ezt a szöveget is: "Már most látom, egyesekből milyen rossz szülő lesz." A barátnőm (igazi tökös csaj) "beköpte" Vikinénit az ofőmnek, aki azt mondta majd beszélget vele. Azóta a rajztanár nem köt bele a barinőmbe.
A legutóbbi rajzórán megpróbáltam figyelni. Pont mellettem ült a barátnőm, aki kb. az egész órát végigröhögte, és ezért a tanár ENGEM ültetett el. Ez normális?!
Ezután, az óra maradék 30 percében azt hallgattam, hogy a mögöttem ülők hogy, s mint beszélgetnek, s amikor hátra fordultam hozzájuk, azt a tanár meghallotta, de őket nem.
Kaptam is egy szaktanári figyelmeztetőt órazavarásért.
Komolyan, már én érzem magam kinosan.
Szerintetek normális?!
Persze,az ember érezheti magát kínosan akkor is,ha semmi rosszat nem csinált,és mégis macerálják.
A tanárnak valami baja van,úgy néz ki.Ha lehet,ki kell kerülni a konfliktust vele,előre ülni,hogy ne foghasson semmit rá az emberre,ilyesmi.
A szaktanári után már úgyis az osztályfőnöki jönne,akkor meg úgyis az osztályfőnök törődni fog vele,ahogy kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!