Van arra esély, hogy két egymásra nagyon hasonlító lány személyesége is szintén hasonlít?
Azért kérdezem, mert..van egy enyhénszólva irritáló csaj az oszályomban. Igazi kis számító liba, állandóan nyal a tanároknak, jófej embereknek, néha a barátaimnak, és még sorolhatnám. (Bocsánat a nem szép kifejezésért.) És ezt mindössze csak azért csinálja, hogy menőnek tartsák őt. Na, és a másságot egyszerűen képtelen elfogadni. Itt vagyok rá én, az élő példa. ^^ Esküszöm, semmivel nem ártottam neki, mégis lenéz, kinevet a hátam mögött, hazugságot terjeszt rólam, hogy mégtöbben utáljanak. Ezt csinálja az osztályból egyébként még egy pár emberrel is. Esküszöm, legszívesebben száműzném egy lakatlan szigetre őt. Sőt, ez túl enyhe kifejezés. ^^" Még kibírom valahogy a dolgot, mert vannak "igaz" barátaim, és barátnőim akik el tudnak fogadni úgy ahogy vagyok. Viszont ha belegondolok egy bizonyos dologba, akkor elfog a rosszullét. Pontosan a legjobb fiú barátomnak, (akibe még szerelmes is voltam régen, de ez most részletkérdés.) van egy osztálytársa aki nem kicsit hasonlít arra a csajra akiről meséltem, főleg tekintetben. Ezért tettem fel a kérdést. Tudtom szerint nagyon (túl) jóban vannak egymással, és őszintén szólva khmmm...zavarna, ha pont vele jönne össze a fiú, bár erre kevés az esély. Egyébként őt még tényleg csak képről láttam, és az is lehet, hogy pont az ellentéte az osztálytársamnak, de ha mégsem.. Tudom, hogy a személyes találkozással ez kiderülhetne, de nem megoldható jelenleg. A ti véleményetekre vagyok kíváncsi. :I
Lehet, hogy rossz helyre írtam ki a kérdést, és elég rossz a fogalmazás is, de azért előre köszönöm a válaszokat. Képeket is tudok mutatni ha kell. Mégegyszer köszi. ^^
L/14
Grr, elírtam a "személyisége" szót. >_<
Bocsánat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!