Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van arra esély, hogy két...

Van arra esély, hogy két egymásra nagyon hasonlító lány személyesége is szintén hasonlít?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert..van egy enyhénszólva irritáló csaj az oszályomban. Igazi kis számító liba, állandóan nyal a tanároknak, jófej embereknek, néha a barátaimnak, és még sorolhatnám. (Bocsánat a nem szép kifejezésért.) És ezt mindössze csak azért csinálja, hogy menőnek tartsák őt. Na, és a másságot egyszerűen képtelen elfogadni. Itt vagyok rá én, az élő példa. ^^ Esküszöm, semmivel nem ártottam neki, mégis lenéz, kinevet a hátam mögött, hazugságot terjeszt rólam, hogy mégtöbben utáljanak. Ezt csinálja az osztályból egyébként még egy pár emberrel is. Esküszöm, legszívesebben száműzném egy lakatlan szigetre őt. Sőt, ez túl enyhe kifejezés. ^^" Még kibírom valahogy a dolgot, mert vannak "igaz" barátaim, és barátnőim akik el tudnak fogadni úgy ahogy vagyok. Viszont ha belegondolok egy bizonyos dologba, akkor elfog a rosszullét. Pontosan a legjobb fiú barátomnak, (akibe még szerelmes is voltam régen, de ez most részletkérdés.) van egy osztálytársa aki nem kicsit hasonlít arra a csajra akiről meséltem, főleg tekintetben. Ezért tettem fel a kérdést. Tudtom szerint nagyon (túl) jóban vannak egymással, és őszintén szólva khmmm...zavarna, ha pont vele jönne össze a fiú, bár erre kevés az esély. Egyébként őt még tényleg csak képről láttam, és az is lehet, hogy pont az ellentéte az osztálytársamnak, de ha mégsem.. Tudom, hogy a személyes találkozással ez kiderülhetne, de nem megoldható jelenleg. A ti véleményetekre vagyok kíváncsi. :I

Lehet, hogy rossz helyre írtam ki a kérdést, és elég rossz a fogalmazás is, de azért előre köszönöm a válaszokat. Képeket is tudok mutatni ha kell. Mégegyszer köszi. ^^

L/14

2010. jan. 24. 15:50
 1/4 A kérdező kommentje:

Grr, elírtam a "személyisége" szót. >_<

Bocsánat.

2010. jan. 24. 15:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem lehetetlen. Bár kitudja. Nem kell személyes találkozás, elég ha megnézed a tekintetét, a járását, és (szinte) rá is jöhetsz, hogy milyen is valójában.
2010. jan. 24. 16:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát, ugye írtam, hogy a tekintete szinte ugyanaz, mint annak a csajnak. :I
2010. jan. 24. 17:22
 4/4 anonim válasza:
kép?
2012. dec. 6. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!