Elizette fogamzásgátló tablettáról vélemény?
Szia!
Sehol nem találtam semmit erről a gyógyszerről, és látom neked sem érkezett válasz. Nekem is ezt írták fel. Te elkezdted már szedni? Ha igen akkor mondanál róla valamit?:)
Nekem is most irta fel a dokim. Van valami tapasztalat mar rola ? Nem akarok vmi kiserleti nyul lenni. :) Az elozo gyogyszeremtol hiztam, frigid unalmas voltam depresszioval. Pedig ketszer is probaltam szunetet tartani. Akkor a dienille nevu tabit szedtem. Felek ettol is.
Bocs az ekezet miatt, plusz ha felre irtam vmit telorol vok
Nekem ma írták fel.
Azóta van valami tapasztalatotok vele?
Első hetekben halánték nyomás érzékeny voltam. Nem tudom, hogy a gyógyszertől vagy más hatott-e ki rám.
Mostanában igen sokat fájt a fejem, ezt se tudom, hogy a gyógyszer okozta-e. Front érzékeny vagyok.
Első 1 hónapban minden nap barnás folyásom volt.
Első megvonásos héten a gyógyszer elhagyása után 2 napra jelentkezett vérzés. És a 7. napon magától abba maradt.
Annyira erős vérzésem volt, hogy gyógyszertől így még sose voltam.
Volt, hogy 1,5 órát ültem és eszembe nem jutott, hogy bajban leszek felkeltem, ruhám szék párna minden véres lett.
Most vagyok a 2. levélnél a 3. szemnél.
Se fejfájás, se barnás folyás. Perpillanat, ugyan ugy érzem magam mint a gyógyszer előtt. Sőt elkezdtem tornászni, és diétásan enni. És látom a változást, míg ha másik gyógyszert szedtem sose sikerült lejjebb tolni a kg-kat, csak felfele kúsztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!