. Szia micsi? Hw?
Figyelt kérdés
most mi értelme az ilyen smseknek?2010. jan. 24. 12:48
3/10 anonim válasza:
micsi=mit csinálsz?
dekódolni kell
4/10 anonim válasza:
Szia mit csinálsz? Hogy vagy?
Láccik nem vagy gyakorlott az msn/sms nyelvben...
5/10 A kérdező kommentje:
értem hogy mit jelent. :D csak nem értem minek küldenek ilyen smseket. ugyse érdekli hogy épp mit csinálok. ha nem tud mi irni akkor ne irjon semmit.
2010. jan. 24. 13:02
6/10 anonim válasza:
Ha Szeged, akkor egy szórakozóhely is lehet, mint Hollywood (hw), hogy nincs-e kedved elmenni.
7/10 A kérdező kommentje:
attol hogy ti hülyék vagytok. nem kell hülyének nézni mindenkit. ÉRTEM HOGY MI AZ a micsi hw .... CSAK NEM ÉRTEM MINEK ÍRJA. ha nem tud mit irni akkor ne ÍRJON
2010. jan. 24. 13:11
8/10 anonim válasza:
De ha szerencsétlenre abban a pillanatban nem omlott rá a plafon, mit írjon?
9/10 anonim válasza:
Annyira vágyik a társaságodra, hogy arra számít, hogy felhívod és elhívod valahová. Az én ismerőseim közt is vannak ilyenek, voltam már szemtanú.:D
10/10 anonim válasza:
És honnan gondolod hogy nem érdekli mit csinálsz? Mondjuk mindenki magából indul ki. Te Kukijancsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!