Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tegnap még levélben 'beszéltün...

Tegnap még levélben 'beszéltünk', ma már annyit nem mondott hogy -szia?

Figyelt kérdés

Tegnap bejelöltem a fészbookon egyik régebbi ismerősőmet.Majd írt nekem egy levelet,megkérdezte miújság,stb.Ma reggel az iskolában

egymás mellett voltunk,igaz nem néztünk egymásra,őis a barátaival beszélt,énis,de mégcsak nem is köszönt.bár én se neki. Nem tudom, olyan cikis helyzet volt,hogy,tegnap még levélben beszélgettünk,illet volna annyit mondani h szia. namind1. ti hogy tettetek volna?!

2011. jan. 10. 14:53
 1/8 anonim ***** válasza:
57%

"fészbookon"

Ezen majd besz@rtam! :D

2011. jan. 10. 14:58
 2/8 A kérdező kommentje:
:Ddirekt írtam úgy,mert nemtudom kielehet írni vagy ez vmi reklám:D
2011. jan. 10. 15:00
 3/8 anonim ***** válasza:

kielehet-->kilehet e...

Nah, majd levélben megbeszélitek :P

2011. jan. 10. 15:02
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

facebook...

JÉÉÉ ki lehet írni

2011. jan. 10. 15:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem ha élőben nem beszéltek, meg nem köszöntök egymásnak (pedig megtehetnétek), akkor nem is vagytok (már) igazi ismerősök. Tudjátok, ki a másik, de nem érdekel. Azért az embernek illik köszönnie annak, akit ismer.
2011. jan. 10. 15:06
 6/8 anonim válasza:

Hát nem tudom ki hogy van vele,de én ha valakivel levelezek,alap hogy ráköszönök.Sőt ha látok egy régi ismerőst,odamegyek,megkérdezem mi újság vele,ami mindig beszélgetésbe torkollik.

19/L

2011. jan. 10. 15:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez a példa is mutatja,hogy a Net-es világ nem igazi valós

barátokból áll.Legtöbben csak unalom´üzésböl pötyögtetnek.Mindt most én is!

2011. jan. 10. 15:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a mai fiatakok 80%-a azt sem tudja mit jelent az a szó, hogy barát... :( :~
2011. jan. 10. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!