Miert utaljak minden orszagban a romanokat?
Szia
szerintem ez nem igaz h mindenki utálja a románokat.Például én ismerek néhány román srácot és nagyon kedvesek sokkal mint a magyarok.És az egyik barátnőmnek román barátja van.Szóval senkit nem kell elitélni.És az sem igaz h beképzeltek meg felvágosak ugyhogy erről ennyit.
Szeva!
Sztem ez álltalános elhibázott megítélés az Eu-ban nagyjából... mondjuk minden országot utál vmeik ország egy bizonyos szinten. Sztem a román ellenesség alapjában a viccekkel indult. Sztem tod pl milyenekre gondolok. Szal ezzekkel indult mert vki vhol hallott h románok ezt meg azt csinálnak, lopnak, csalnak meg mindent csal feltűnően mert nem volt pénzük...nem úgy mint a magyarok akik detto csak kicsit finomabban és ezzel elkezdte szidni őket mert nekik jobban ment ez! Am nem jó az álltalánosítás mert sok normális román van csak emiatt az ítélkezés más...csak másik példa h minden arabot merénylőnek néznek valyon miért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!