Kellene szerinted még valamilyen főkategóriát és alkategóriát betenni új kérdésnek?
Figyelt kérdés
Valami újat ami nincs ezek a kategóriák között.2010. jan. 23. 22:53
1/8 anonim válasza:
még gondolkodok most nem jut eszembe semmi
2/8 anonim válasza:
nekem böven elég ez. én ugyis csak az egyéb kérdéseket használom. itt vannak a legjobbak
3/8 anonim válasza:
Hát sztem ünnepek alkategória simán (a rengeteg karácsonyi kérdés majdnem mind a családi kapcs.-egyéb kategóriában volt,+ kultúra és közösség - szokások és etikett,+ egyéb kérdések) az ünnepek talán nem elég fontosak h külön kategória legyen?
4/8 anonim válasza:
Vagy a fogyókúrák kategóriában : Nemcsak atkins,90 napos,és fogyasztószerek van... Van sok Norbis kérdés is + rékás, alexandrás, lehetett volna egy altopic Norbi-diétának is.
5/8 anonim válasza:
Vagy ha vkinek munkával kapcs kérdése van,akkor az Üzlet és pénzügyek - Karrier és fizetés topicban megteheti, sztem ez sem helyénvaló,a diákmunkával kapcs. kérdéseket különválasztanám, + munkajogi eseteket is.
6/8 anonim válasza:
Az egyetlen kategória,ahol jól vannak az alkategóriák,az az egészség sztem, a többin lehetne alakítani.
7/8 A kérdező kommentje:
Igazatok van! Jó lenne őket kicsit alakítani! Én még valami állatosat vagy szórakozáshoz is tennék valamit! Ez lehet hogy hülyeség lenne meg illegális de valami pirotechnikait is tennék!
2010. jan. 24. 17:25
8/8 anonim válasza:
A munkával kapcsolatban, illetve a munkanélküliséggel kepcsolatba...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!