Ajánlanátok animét?
Hát az ecchit elég nehéz elkerülni mivel sok animében nincs feltüntetve, hogy ecchit tartalmaz, de itt vannak az én ajánlásaim:
"Amit biztos láttál már, de kötelező látni:"
Attack on Titan, Toky Ghoul, Sword Art Online, Death Note, Full Metal Alchimest, Cawboy bepop,
Most induló sorozatok, többnyie egy-két rész van még csak belőlük, mivel kevés rész van még belőlük nem tudom, hogy bármelyik is tartalmazna ecchi tartalmat:
Akame Ga Kill, Ace of Diamond (sport), Trinity Seven, Akatsuki No Yona, Amagi Brilliant Park, Ushinawareta, Inou Battel, Fate and stay night (új indult belőle, elötte kötelező látna a fat/zero-t külömben nem értenéd), Parasyte,
És jelenleg ennyi jut az eszembe, mivel emlékezetből írtam ne bizz a helyesírásomba szóval elöbb google-z rá a nevekre :)
Így kicsit nehéz, hogy nincs látott listád, de azért megpróbálkozok. Remélem, találsz közte olyat, amit még nem láttál:
Hikaru no Go
Natsume Yuujinchou
Hagane no Renkinjutsushi (2009)
Ookami Kodomo no Ame to Yuki
Code Geass Hangyaku no Lelouch
Nodame Cantabile
Shiki
Eve no Jikan
Hunter x Hunter (2011)
Bakuman
Steins;Gate
Hyouka
Bounen no Xamdou
Chihayafuru
Durarara!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!