Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valaki van itt aki még színtév...

Valaki van itt aki még színtévesztő?

Figyelt kérdés
én igen
2010. jan. 23. 18:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

14:02 vagyok.

Az rajtam nem segit:)

2010. jún. 9. 14:18
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha tudnám hol lehet olyan szemüveget venni,akkor se vennék.Nem érint annyira hátrányosan a színtévesztés.
2010. jún. 9. 17:49
 13/14 anonim ***** válasza:
A színvaktól kérdezem,hogy te honnan tudod hogy milyen színű a ruha a boltban?Vagy pl tévézni is eléggé furcsa lehet a te szemeddel,főleg focimeccset nézni:DHonnan tudod meik csapat meik?Na jó ez hülyeség voltxD De magyarázd már el légyszi hogy téged hogyan érint ez hátrányosan?
2010. jún. 9. 17:51
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Mar megszoktam, hogy a fekete feheres szurke kulonbozo arnyalataiban latok. Tehat latom, hogy egyik vilagosabb vagy sotetebb az arnyalatan.Focimeccset nem nagyon nezek:D A ruhaimnak a szinet mar megjegyeztem, tehat tudom milyen szinu ruha van raijtam.A ruhavasarnal, pedig megkerdezem anyumtol, hogy milyen szinu.

A firctollaimra es szineseimre ra van ragasztva es ra van irva, pl. ha fekete egy F betu stb.

Mar megszoktam:)

2010. jún. 10. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!