Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Volt már valamilyen megalázó...

Volt már valamilyen megalázó élményed tesiórán?

Figyelt kérdés
Például hiányzott valamilyen cuccod és ezért hiányos szerelésben kellett tesizned, vagy valamit elbénáztál és ezért megszégyenített a tanár mindenki előtt, vagy akármi más, amit gáznak éreztél.
2010. jan. 23. 15:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
15.32 vok,szerencse hogy csak a teremben voltunk,és hogy csak fiú osztálytársaim voltak
2010. jan. 25. 15:38
 12/22 anonim ***** válasza:
78%
Huhh volt hát!! Szekrényugrás volt és terpeszben kellet ugrani és mikor futottam majdnem elestem xD aztán mikor már odaértem alig tudtam uyge ugrani mert nem voltam lendületben azt beütöttem a ....mat XD azt volt,hogy fejen kellet állni és a tanár izélt velem h nem úgy kell és megigazította a kezemet és pont a pólóm felcsuszott aztán rajtam röhögött az egész osztály...:S
2010. jan. 25. 15:51
 13/22 anonim ***** válasza:
71%

Nekem az volt,hogy kötélmászás volt,amit mindig is szerettem mert jól ment,de egyszer mikor már a kötél felénél voltam,beakadt valami kiálló dologba a torna gatyám és leesett.A tanár meg azt mondta hogy másszak tovább.Felkellett másznom a kötél tetejére majd lejönni egy szál tangában.:S

Mázli,hogy szinte csak lányok voltak ott,de pár fiú az ablakból nézte a dolgot...Elég égő volt:S

21/L

2010. jan. 25. 16:07
 14/22 anonim ***** válasza:

16:07

Pff az már roh.adék egy tanár..én tuti nem másztam volna, inkább kapjak egyest vagy szaktanárit. Ha meg beküld a dirihez, lehet ő szívja meg jobban, hogy pucéron kellett másznod..

2010. jan. 25. 16:16
 15/22 anonim ***** válasza:
78%
Igen sokszor beszóltak a testsúlyom miatt, úgyhogy gimiben fel is mentettem magam,mert már nem bírtam tovább ! :'(
2010. jan. 25. 16:36
 16/22 anonim ***** válasza:
85%
hát nem teljesen tesi órán történ,de tesi tanár volt jelen...a fiú wcben hangoskodtak páran,én nem,benyit a tanár,mindenki kirohan én egyedül bent... ott a wcnél hugyozok,közelebb jön a tanár és rám ordít hogy tünés kifelé,és akkor látta meg a bizonyos testrészemet,egyből békén hagyott utána már...13F
2010. jan. 25. 16:57
 17/22 anonim ***** válasza:
78%

16.57 vok

Ja igen utána mégis csesztetett egyszer amikor gatyában kellet tesiznie azoknak akik rosszak voltak egyik óráján,és én is köztük voltam,ez volt egy hónapja(ja és tudni kell rólam hogy én mintás fecskét hordok még,olyat mint a kiskölkök):)

2010. jan. 25. 17:04
 18/22 anonim válasza:
...az volt, hogy óriási volt valamiért a hasam, és nem tudtam bordásfalazni, és talajozni.
2010. jan. 25. 17:51
 19/22 anonim ***** válasza:

Volt. Az ilyen hülye csapatversenyeknél mindig utoljára választottak be a csapatba, és mindig fintorgott az, akinek a csapatába kerültem. K*rva megalázó volt, meg is utáltam egy életre a labdajátékokat. Mert ügyetlenke voltam sajna. De elég parasztul viselkedtek az osztálytársaim is, mindig csúfolódtak játék közben, nekem meg egyszer betelt a pohár, leb*sztam a labdát a földre, és kimentem a tesiteremből.

Azóta is utálom a labdajátékokat, folyton ez a megalázás jut róla eszembe. :(

25/L

2010. aug. 15. 18:25
 20/22 anonim ***** válasza:

Utolsó :( szegény

Nekem is volt pár megalázó szitu.

Mindig körbefuttatta velünk a sulit hóba,sárba,esőbe és egyszer zakóztam egy nagyot. Gyönyörűen néztem ki, tetőtől talpig sár, és még ő szidott le -.-

2011. jan. 5. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!