Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Volt már valamilyen megalázó...

Volt már valamilyen megalázó élményed tesiórán?

Figyelt kérdés
Például hiányzott valamilyen cuccod és ezért hiányos szerelésben kellett tesizned, vagy valamit elbénáztál és ezért megszégyenített a tanár mindenki előtt, vagy akármi más, amit gáznak éreztél.
2010. jan. 23. 15:22
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
87%

Igen

gugolva kellet körbemennem a tesi

pályán mert késtem

óráról hogy rohadna meg

2010. jan. 23. 15:24
 2/22 anonim ***** válasza:
80%
pffff tesin folyamatosan, mivel nem voltam sohasem egy sportimádó(nem azért mert kövér vagyok vagy ilyesmi)csak mindig bénáztam, főleg 5-8-ig érsztette velem a tanár, az alós teanár nem igazán, meg nem is érdekelte..a mostaninál pedig már nem is tesizünk jóformán, be ülünk a kis torna szobába, bicigli, meg ilyenek..örülök is meg nem is..azért bele gondolva régebben sokkal jobb volt a kondim, de azért jó amikor nem kell annyira megeröltetni magam:D 17/L
2010. jan. 23. 15:28
 3/22 anonim ***** válasza:

szekrényugrásnál a lábam beakadt a szekrény peremébe, és szépen lotam rajta... fejjel lefelé

előttem egy csaj jonagy lendülettel ugyanez, csak repült szekrényestül...

2010. jan. 23. 15:29
 4/22 anonim ***** válasza:
80%

egyszer elfelejtettem melltartót felvenni :( nekem gáz volt,

szekrényugrásnál pedig mikor dobbantottam neki"repültem" a szekrénynek a tanár megakart fogni és véletlen jól szájba vertem :S nagyon ciki volt főleg h utána kifeküdtem..mindenki nevetett

2010. jan. 23. 15:31
 5/22 anonim ***** válasza:
82%
Nekem is egy szekrényugrásos sztorim van, amikor ugrottunk hát (jártam tornára) és tesin nekem messzebbhúzta a tanár a dobbantót én meg nagy hevesen mentem és nem rámesett a szekrény? hát de, de úgy h "beleszorultam"... :S
2010. jan. 23. 15:54
 6/22 anonim ***** válasza:
80%
Fejen kellett állni és a pólómat nem tűrtem be.Mindenki a melltartómon röhögött.főleg h egy közkedvelt személy sem voltam
2010. jan. 23. 16:25
 7/22 anonim ***** válasza:
82%
Hát,ha nem is tesin,de volt egy diáknap,ahol lehetett kosarazni is. Ott volt egy csomó srác,köztük a kiszemeltem oszt.társa is. Amikor dobtam kosárra, elcsúsztam,és akkorát vágódtam,hogy öröm volt nézni. Seggre ültem. És pont az a srác akart felállítani. Megfogta a kezemet, felhúzott, de annyira kacagtam,hogy visszaestem. Szóval rajtam röhögött az egész tornaterem. Élmény volt.
2010. jan. 23. 18:02
 8/22 anonim ***** válasza:
84%

felültem a bordásfal teteére és leakartam ugrani de a lábam beakadt XD úgy neki csapódtam a bordásfalnak hogy először azthittem hogy eltörött a bordám :S

meg nekem olyan kö*ög tanárom van h a multkor nem vittem

tornaruhát és levetkőztetedd farmerba (csak farmer meg cipő)és úgy kellet tornázno,de nem csak az osztályom elött hanem az egész suli elöt hanem az egész iskola elött :S (600 gyerek)(először a farmert is akarta hogy vegyem le :D)

persze szerencse hogy nem lány vagyok hanem fiú :D

2010. jan. 23. 19:02
 9/22 anonim ***** válasza:
41%
istenem ez mind poén, ha velem történne meg nevetnék magamon és ők se cikiznének akkor...
2010. jan. 25. 15:27
 10/22 anonim ***** válasza:
78%
hasonlo mint az elözö é,csak durvább...addig stimmel hogy nem volt cuccom,csak az nem hogy nadrágban maradhattam...pfff...még hatodikban vagy hetedikben volt,és persze hogy akkor volt rajtam a legcikibb "mintás"alsóm...azóta boxerben járok 16F
2010. jan. 25. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!