Játszik itt valaki a Facebook-os FarmVille-el? Lenne egy kérdésem, amire sehogy sem tudok rájönni.
Figyelt kérdés
Tehát már kb 2 hónapja játszok a FarmVille-en, a barátnőm pedig csak 2 hete. Mégis, én ezalatt a 2 hónap alatt szenvedtem össze a 13 FarmVille cash-emet (a papírpénzt), és a barátnőmnek az ugyanennyi pénzét mindössze 2 hét alatt sikerült elérnie! Ő se tudja, hogyan tudott összeszedni ennyi pénzt, miközben én már több ideje játszok rajta... Elronthattam volna valamit?2010. jan. 22. 17:44
11/13 anonim válasza:
hehe első,nekem is van egy szomszédom aki ugyanigy járt:D nem vagy a szomszédom véletlenül?:D
12/13 anonim válasza:
állatot adoptálni többb embernek is lehet egyszerre csak az a lényeg, h ne vegyétek ki egy ideig az ajándékkosárból
13/13 anonim válasza:
alapterületet szomszédbővtéssel is tudsz növelni ingyen+++én így csináltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!