Játszik itt valaki a Facebook-os FarmVille-el? Lenne egy kérdésem, amire sehogy sem tudok rájönni.
Figyelt kérdés
Tehát már kb 2 hónapja játszok a FarmVille-en, a barátnőm pedig csak 2 hete. Mégis, én ezalatt a 2 hónap alatt szenvedtem össze a 13 FarmVille cash-emet (a papírpénzt), és a barátnőmnek az ugyanennyi pénzét mindössze 2 hét alatt sikerült elérnie! Ő se tudja, hogyan tudott összeszedni ennyi pénzt, miközben én már több ideje játszok rajta... Elronthattam volna valamit?2010. jan. 22. 17:44
1/13 anonim válasza:
Húha, az szép. Pedig nagyon nehéz összevakarni farmville pénzt. Nem lehet, hogy játékhiba? Nekem pl a farmomon kívül, vkinek másnak a farmján van egy darabka földem, nem értem, mit keres ott...
2/13 anonim válasza:
nekem is van már 13 én is kb 2 héte játszom
lehet, hogy vettél valamit ami papírpénzbe kerül
3/13 A kérdező kommentje:
Nem vettem semmit! Direkt a farm megnagyobbítására gyűjtök, ami 20 papírpénzbe kerül, és még gyűjtögethetek egy pár hetet... Barátnőm meg már kb 1 hét után megnagyobbíthatja. Olyan zavaró! Nem lehet, hogy elállítottam valamit?
2010. jan. 22. 17:53
4/13 anonim válasza:
érmével is nagyobbíthatod, nekem 1-2 hónap alatt 5pénzem van de café-ban is
5/13 A kérdező kommentje:
Hogy érted azt, hogy érmével is nagyobbíthatom?
2010. jan. 22. 18:04
6/13 anonim válasza:
A papírpénz akkor növekszik amikor egy pályával feljebb ugrasz. Tudod, amikor az XP eléri azt az értéket amit kell és akkor egy szinttel feljebb vagy. Na és ugye aki elkezdi annak még hamar felmegy a papírpénz, de X pálya után már egyre több XP kell hogy feljebb lépj, ezáltal lassan növekszik a papírpénz. Tehát utalásos vásárláson kívül nem lehet növelni a papírpénzt.
7/13 A kérdező kommentje:
De a barátnőm még csak a 7-8. szinten van, én meg már a tizenvalahanyadikon, és ugyanannyi a papírpénzünk...
2010. jan. 22. 20:35
8/13 anonim válasza:
Mert te már előtte vásároltál valamit.
9/13 anonim válasza:
És területet nagyobbítani akkor is lehet ha 8 szomszédod van. Ha 8 szomszédod lesz akkor nem 20 papírpénzért, hanem 10.000 érméért bővítheted a területed.
10/13 anonim válasza:
FV cash-t sztem érdemes üzemanyagra költeni. Amúgy játékhiba lehetséges, nekem volt olyan h 2en is adoptáltuk ugyanazt az állatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!