Jégvarázs vs Így neveld a sárkányodat. Melyik a jobb?
Figyelt kérdés
2014. okt. 4. 09:41
11/21 anonim válasza:
Szerintem a HTTYD a jobb :D
én is rajongó vagyok... na és miért lennénk köcsögök ha nem a jégvarázst szeretjük jobban? meg mi van akkor ha oszkár díjas lett benne egy dal? aez éneklős filmek rosszak...
minden 5. percben 3 perces dal... kösz nem
12/21 wwe a kiraly válasza:
Igy neveld a sarkanyodat IMADOM !!!!
13/21 anonim válasza:
Szerintem a HTTYD jobb, de a Jégvarázs is jó érdemes megnézni azt is.
16/21 anonim válasza:
Így neveld a Sárkányodat 100x jobb!
Jégvarázson max. Olafon nevettem.Az Ínasnak jobb a története!
17/21 anonim válasza:
Így neveld a sárkányodat. Végre nem egy nyálas mesefilm, mint a Jégvarázs. De a HTTYD bezzeg nem kapott Oscart...
18/21 Toothless.fan válasza:
Így neveld a sárkányodat nállam ez az abszolút nyertes. 💙IMÁDOOOM💙
19/21 anonim válasza:
Nehéz kérdés, mert pont az elmúlt évek két legnagyobb animációs alkotásai. Illetve fiúként is mindkettő hatalmas kedvencem. Érzelmi világa miatt a Jégvarázs áll hozzám közelebb és a dalok ellenére azt sem tartom egy cuki mesének. Ugyanúgy kijár neki a 12+ karika, de különben a sárkány merészebb és komplexebb alkotás.
20/21 anonim válasza:
Az Így neveld a sárkányodat!Annyira cuki meg az egész történet nem összedobált sz** hanem egy értelmes mesefilm.A jég nem annyira dobja fel a kedvemet.De a sárkányok az már más :D.A sárkányok is jól ki vannak dolgozva.Szóval HTTYD (How To Train Your Dragon) Magyarul:Így neveld a sárkányodat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!