Így neveld a sárkányodat vagy a Toy Story 3 a jobb film?
Figyelt kérdés
nekem az így neveld a sárkányodat tetszik jobban
nektek meik tetszet jobban??
2013. márc. 29. 12:19
3/11 anonim válasza:
Az Így neveld a sárkányodat nálam magasan viszi az összes vele hasonló animációs filmet.
4/11 anonim válasza:
Szintén így neveld a sárkányodat. :)
5/11 anonim válasza:
Így neveld a sárkányodat a nyerő! (ha írnom kellene mért, holnapig is sorolhatnám :D )
6/11 anonim válasza:
Így neveld a sárkányodat. Bőven veri az összes többi animációs filmet, sőt szerintem még egy rakás "rendes" filmet is. :D
7/11 anonim válasza:
Így neveld a sárkányodat mindent visz!
8/11 wwe a kiraly válasza:
Így neveld a sárkányodat
9/11 anonim válasza:
Úha. Vicces. Pont most vettem rá magam a Toy Story végignézésére...
Akárhogy is, nekem bőven az ÍNaS (Így Neveld a Sárkányodat) viszi a prímet... :)
10/11 anonim válasza:
Természetesen az Így neveld a sárkányodat mert az cuki.Lehet,hogy a vége nem annyira happy end de szerintem az Így neveld a sárkányodat a király.Szeretem azt a filmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!