Nagyon nehéz megtanulni rendesen játszani az elektromos gitáron?
Üdv! 17 éves leszek, és már régóta nagy álmom megtanulni normálisan elektromos gitáron játszani. Nah, de 2 hiba van.
1,Nincs tanár. A közelben nincs gitár oktató, szóval buszozni kellene hogy tanfolyamra járjak, de az jutott az eszembe hogy internetről vagy videókból tanulok meg.
2,Sosem játszottam semmilyen hangszeren. Szóval egyáltalán nem tudok semmit sem a zenével kapcsolatban.. szóval az oktáv, a hangjegyek, és minden más alap dolgok ismerete távol áll tőlem.
De én mégis szeretnék megtanulni.. Mégis milyen nehéz lenne, vagy esetleg mennyi időbe telne?
Nem nehéz. Nekem nagyon megy és nincs 3 éve hogy nyomom... Ha nincs tanár akkor tölts le a guitar pro 5 öt és az msb-t, azon pedig minden simán fog menni.
UI: javaslom hogy először acoustikuson tanulj és aztán elektromoson. :)
"Nekem nagyon megy"
Arisztotelész azt mondta: "„Minél többet tanulok, annál inkább rájövök, milyen keveset tudok.”"
Ezek szerint te még nem sokat tanultál. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!