Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Irnátok nekem valami jó animet?

Irnátok nekem valami jó animet?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok amiben sok a látványos(ez nagyon fontos :D)közelharc, most láttam a SAO-t az nagyon tetszett lehet hozzá hasonló.Kicsit véres is lehet, de a horror animeket nemnagyon birom :DMeg utálom azt amikor olyan mint a DragonBall egyes részeibben hogy a harc anyibó áll hogy elmosódott csikok csapkodnak össze visza az egen aszem enyi lenne.

2014. szept. 29. 20:58
 1/8 anonim ***** válasza:

Attack on Titan (háát nem találok szavakat... :D nagyon nagyon király és látványos, 3D + 2D keveredése komolyul néz ki!)

Bleach (shounen anime és hosszú, fillérek nélkül is SAO-hoz képest, de nagyon jó, és a harcok egyszerűen fenomenálisak!)

2014. szept. 29. 21:19
 2/8 A kérdező kommentje:
Az Attack on Titánt már énis láttam szerintem is fenomenális.A Bleach-t eddig még nemláttam adok neki egy esélyt épp ugyis unatkozok :)
2014. szept. 29. 22:30
 3/8 anonim ***** válasza:

NEM filler: 1-63 (FILLER: 33. és

a 50. rész)

Bount filler Arc: 64-108

NEM filler: 109-167 (FILLER:

128-137)

Amagai Shusuke filler Arc:

168-189

NEM filler: 190-226 (FILLER:

204-205 FILLER: 213-214)

Zanpakutou Filler Arc: 227-265

NEM filler: 266-310 (FILLER:

287 FILLER: 298-299 FILLER:

303-305)

Megszálló sereg filler Arc:

311-341

NEM filler: 342-366 (FILLER:

355)

kezd el fillérek nélkül és végül ha akarod megnézed azokat is... nincsenek bennük fontos részek.

+ még van 4 film is ezeket a végén nézd meg... ezek is jók

*spoiler: eleinte gagyik a harcok sima hollowok ellen, de majd halálistenek ellen is lesznek *-* én (egy pont után nagyon beindul!) imádom 2x már láttam :D

2014. szept. 30. 06:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Nézd meg a Death Noteot, nekem hatalmas kedvencem, már háromszor végignéztem. Kivételes dolog, de a magyar szinkronja is egész jó!:)
2014. szept. 30. 17:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Death Note és a "látványos közel harc" ég és föld :DDd

de ennek ellenére ajánlom én is, nagyon izgalmas és nem sablonos :)

2014. szept. 30. 17:45
 6/8 gorillabácsi válasza:

Fairy Tail : Elképesztő világgal és szerepéőkkel .A közelharcok látványosak .

Naruto Shippuuden :a Naruto folytatása nekem eddig nagyon tetszik ez az anime is .

Blue Exocrist : Eről is csak anyit mondhatok hogy valami nagyon jó . A közelharcok páratlanok ( főleg a végén ).

Soul Eater : Ez is valami nagyon állat . Nekem egyik kedvencem .

Fullmetal Alchemist : Az legjobb anime szerintem . A közel harcok itt is nagyon jók .

Szerintem ezek a legjobb animék . nekem mindegyik nagyon tetszett . Remélem neked is fog .

2014. szept. 30. 18:09
 7/8 anonim ***** válasza:
60%

"Fairy Tail : Elképesztő világgal és szerepéőkkel .A közelharcok látványosak . " xDD

Megneveznél nekem legalább 1 elképesztő szereplőt?

2014. okt. 1. 13:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Bármien animéből ami nekem tetszett? :D
2014. okt. 1. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!