Irnátok nekem valami jó animet?
Attack on Titan (háát nem találok szavakat... :D nagyon nagyon király és látványos, 3D + 2D keveredése komolyul néz ki!)
Bleach (shounen anime és hosszú, fillérek nélkül is SAO-hoz képest, de nagyon jó, és a harcok egyszerűen fenomenálisak!)
NEM filler: 1-63 (FILLER: 33. és
a 50. rész)
Bount filler Arc: 64-108
NEM filler: 109-167 (FILLER:
128-137)
Amagai Shusuke filler Arc:
168-189
NEM filler: 190-226 (FILLER:
204-205 FILLER: 213-214)
Zanpakutou Filler Arc: 227-265
NEM filler: 266-310 (FILLER:
287 FILLER: 298-299 FILLER:
303-305)
Megszálló sereg filler Arc:
311-341
NEM filler: 342-366 (FILLER:
355)
kezd el fillérek nélkül és végül ha akarod megnézed azokat is... nincsenek bennük fontos részek.
+ még van 4 film is ezeket a végén nézd meg... ezek is jók
*spoiler: eleinte gagyik a harcok sima hollowok ellen, de majd halálistenek ellen is lesznek *-* én (egy pont után nagyon beindul!) imádom 2x már láttam :D
Death Note és a "látványos közel harc" ég és föld :DDd
de ennek ellenére ajánlom én is, nagyon izgalmas és nem sablonos :)
Fairy Tail : Elképesztő világgal és szerepéőkkel .A közelharcok látványosak .
Naruto Shippuuden :a Naruto folytatása nekem eddig nagyon tetszik ez az anime is .
Blue Exocrist : Eről is csak anyit mondhatok hogy valami nagyon jó . A közelharcok páratlanok ( főleg a végén ).
Soul Eater : Ez is valami nagyon állat . Nekem egyik kedvencem .
Fullmetal Alchemist : Az legjobb anime szerintem . A közel harcok itt is nagyon jók .
Szerintem ezek a legjobb animék . nekem mindegyik nagyon tetszett . Remélem neked is fog .
"Fairy Tail : Elképesztő világgal és szerepéőkkel .A közelharcok látványosak . " xDD
Megneveznél nekem legalább 1 elképesztő szereplőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!