Írnátok nekem hasonlô mangát/animét mint a Shingeki no Kyojin (Attack on titan)?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszett az egêsz történet, a durvaság a szereplők stb. Kérlek írjatok még ilyen 'durva' mangát/animét! :)2014. júl. 28. 13:28
1/6 anonim válasza:
Tokyo Ghoul (animét most kezdték pár hete, érdemes olvasni a mangát, az már 83 résznél jár) szerintem durvaságban hasonlít, az egyik szerepő meg kiköpött Mikasa :)
2/6 A kérdező kommentje:
Megnéztem egy előzetest youtube-on és eddig jónak ígérkezik :) köszönom!
2014. júl. 28. 14:51
3/6 gizda50 válasza:
tokko
gantz
hellsing ultimate (mindenképp)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. júl. 30. 10:29
5/6 anonim válasza:
-Btooom (jól van leírva)
-Mirai Nikki (A világon a legjobb. Adj neki türelmet az első két részben, de utána garantáltan rácuppansz. A végén még sírtam is. Kb 1-2 hónapig mély depresszióban voltam, és nem néztem semmi mást. Nagyon jó!!!!)
-Gokukoku no Brynhildr (meg ez is) Ha lehet, akkor inkább mangába nézd. Azon is sírtam
-Strike the Blood (nem mindig durva)
-Soul Eater
Nem feltétlenül szerelmesek:
Tokyo Ghoul
Dath Note
Code Geass
Another Legjobb horror. (Mármint a történetet tekintve. és elég brutális)
Corpse party (ez meg már nagyon Gore. Mindenhol belső szervek! Muszály látni)
Black Bullet (Ez is öldöklős)
D-Grey man
Naruto
Bleach
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, egy ideig nem fogok unatkozni :)
2014. júl. 30. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!