Tudtok ilyen animéket?
Figyelt kérdés
Olyan animére gondolok hogy van egy fiú aki a főszereplő és nagyon rideg meg bunkó mindenkivel de egyszer tlálkozik egy lánnyal aki ,,megolvasztja a szívét"!
És ha lehet egy szép romantikus anime legyen a végén belőle!
Előre is köszi a válaszokat :D
2014. szept. 28. 18:08
11/21 anonim válasza:
Az ao haru ride egyáltalán nem gagyi, max neked nem tetszett, de akkor írd hozzá, hogy szerinted. Myanimelisten 8 pont fölött van, az minden csak nem gagyi. Igaz, a befejezése kicsit lezáratlan, mivel a manga még fut, így lehet, hogy lesz még egy évad.
12/21 anonim válasza:
Az Ao Haru Ride nem gagyi V-V
Ha arra gondolsz, hogy a vége befejezetlen, olvasd el a mangát... :P
Én nagyon ajánlom ezt az animét, szomorú is, és szinte ugyanaz, mint amit leírtál^^
13/21 A kérdező kommentje:
Köszi jöhetnek még kommentek sima romantikus animékre is
2014. okt. 3. 16:46
14/21 anonim válasza:
Bakuman esetleg, ez romantikus, vicces és azért elég komoly is (a Death note készítőitől van).
15/21 A kérdező kommentje:
Köszi ha találsz még szólj légyszi :D
2014. okt. 3. 20:16
16/21 anonim válasza:
A Kimi ni Todoke az romantikus, és nekem nagyon tetszett.. :)
17/21 anonim válasza:
Sukitte ii na yo, ebben a főszereplő csaj eleinte rideg, ez is romantikus :)
18/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm jöhetnek még válaszok és meg a zöld pacsi :D
2014. okt. 8. 17:37
19/21 anonim válasza:
Egyébként leírhatnád, hogy mit gondolsz az általam javasoltakról.:D (Bakuman, Ao haru ride, Sukitte ii na yo)
20/21 anonim válasza:
Nisekoi szerintem jobb, mint a fentebb felsoroltak
Innen le is tudod szedni:
2. évadot most jelentették be.
Amúgy srác benne nem mindenkivel bunkó, csak a másik főhőssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!