Tudtok ilyen animéket?
Olyan animére gondolok hogy van egy fiú aki a főszereplő és nagyon rideg meg bunkó mindenkivel de egyszer tlálkozik egy lánnyal aki ,,megolvasztja a szívét"!
És ha lehet egy szép romantikus anime legyen a végén belőle!
Előre is köszi a válaszokat :D
Darker than Black - Hei, nagyon rideg (később kiderül miért) (2 ént alakít az "egyezkedő" ez az eredeti, és egy cserediák ami kedves és segítő kész)
szerelem egy kicsi van benne, nem mondják ki nyíltan de szereti Yin-t... 2 évados + közötte 4 OVA ez romantikusabb :)
Hát nem pont ez de nagyjából Special A
Ao Haru Ride ezt nem láttam de valami ilyesmi.
Skip Beat talán
Btooom!
itt nem gonoszak a főszereplők, de szépen lassan kibontakozik a kettejük kapcsolata... túlélős, bombázgatós, kissé véres anime, de igen is van benne romantika.
Mirai Nikki
ez sem pont olyan amit írtál és itt a lány a "gonosz" nekem nagyon tetszett és happy a vége (mangánál eredeti, animénél altertnatív befejezés) nagyon nagyon ajánlom (ebben van is romantika)! kedvenc női anime szereplőm Gasai Yuno <3 :D #1 voltam
majd írj hogy tetszett
Köszi megnéztem az elsőrészt és egy igen ígéretes animének nézhetek elébe!
Szóval köszi! :D
Mirai Nikki
Code Geass
Ao Haru Ride (elég gagyi anime nem ajánlom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!